• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer Q43 d

Colop Printer Q43/D

Colop Printer Q43/D. Zelfinktende stempel voor max. 8 regels tekst/logo en datum.

Afdrukformaat: 43 x 43mm

43,71 Excl. btw
52,89 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer R43/D: Zelf-Inkten​de Datumstempel voor Scherpe Afdrukken

De Colop Printer R43/D is een veelzijdige datumstempel die perfect is voor diverse stempelbehoeften. Met zijn duurzame kunststof montuur en ingebouwde functies, biedt deze stempel een eenvoudige en efficiënte manier om datums en tekst op documenten te markeren. 

 

Belangrijke kenmerken van de Colop Printer R43/D:

Ingebouwde Verstelbare Datum: Deze stempel beschikt over een handige ingebouwde datumfunctie, die u naar wens kunt aanpassen. De datum staat altijd duidelijk in het midden van de afdruk.

Zelf-Inkend en Ingebouwd Inktkussen: Dankzij het ingebouwde inktkussen wordt elke afdruk moeiteloos van inkt voorzien, zonder dat u apart inkt hoeft aan te brengen. Het inktkussentje gaat maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat het vervangen moet worden.

Ronde Afdruk met Groot Formaat: Met een maximale afdrukafmeting van 43x43mm biedt de Colop Printer R43/D voldoende ruimte voor uw tekst en datum. De ronde afdruk zorgt voor een professionele uitstraling.

Tot 8 Regels Tekst: Deze stempel kan tot wel 8 regels tekst bevatten, met 4 regels boven de datum en 4 regels onder de datum. U heeft ook de mogelijkheid om een ronde tekst om de datum heen te plaatsen voor extra personalisatie.

Inktkleuropties en Stempelplaatje Vervangbaar: U kunt kiezen uit diverse inktkleuren om uw afdrukken aan te passen aan uw behoeften. Bovendien kunt u het stempelplaatje los bestellen en vervangen, waardoor uw stempel altijd up-to-date blijft.

Eenvoudig Online Ontwerpen: Met onze handige "creator" kunt u online uw stempel vormgeven of uw eigen ontwerp uploaden, waardoor u de volledige controle heeft over het uiterlijk van uw stempel.

De Colop Printer R43/D is speciaal ontworpen voor gebruik op standaard (niet glad) papier, waardoor het een ideale keuze is voor kantooromgevingen en dagelijkse stempelbehoeften.

Colop Printer R43/D: Uitstekende Kwaliteit Gegarandeerd

Wanneer u kiest voor de Colop Printer R43/D, kiest u voor een product dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met scherpe afdrukken en duurzame prestaties, is deze stempel een waardevolle aanvulling op uw stempelcollectie.

Colop Staat voor Kwaliteit!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.