• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer Q43

Colop Printer Q43

Colop Printer Q43, vierkante zelfinktende stempel. Topkwaliteit

Afdrukformaat: 43 x 43mm

37,15 Excl. btw
44,95 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Ontdek de Kracht van de Colop Printer Q43

Stap in de wereld van veelzijdigheid met de ongeëvenaarde Colop Printer Q43. Of het nu gaat om adresgegevens, een naamstempel of een controlestempel, deze gebruiksvriendelijke stempelautomaat belooft de perfecte keuze te zijn.

Met het ingebouwde inktkussen, dat goed is voor duizenden vlekkeloze afdrukken, kunt u vertrouwen op langdurig stempelplezier zonder gedoe. Kies uit een breed scala aan kleuren om uw afdrukken te personaliseren, waardoor uw stempelcreaties een unieke flair krijgen die uw eigen stijl weerspiegelt.

Bovendien biedt de prijs van de Colop Printer Q43 u een tekst/logo-opdruk, zodat u direct aan de slag kunt met het maken van uw unieke stempel. Met talloze beschikbare lettertypen kunt u de stempel precies afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren en huisstijl.

Het handige indexvenster op de stempel zorgt ervoor dat uw stempeltekst altijd leesbaar is, waardoor u extra gemak en efficiëntie ervaart bij het gebruik van deze krachtige stempel.

Vergelijkbaar met de vermaarde Trodat Printy 4924, heeft de Colop Printer Q43 een welverdiende reputatie opgebouwd vanwege zijn uitstekende prestaties en duurzaamheid. Deze stempel is uw betrouwbare metgezel voor dagelijks gebruik in diverse toepassingen.

Met de eenvoudige opmaakkeuze hieronder wordt het ontwerpen en bestellen van uw eigen stempel kinderspel. Laat uw creativiteit de vrije loop en ontdek de onbegrensde mogelijkheden die de Colop Printer Q43 u te bieden heeft.

Waarom nog wachten? Ontwerp vandaag nog uw eigen gepersonaliseerde stempel met de buitengewone Colop Printer Q43. Druk op de bestelknop en binnenkort heeft u een hoogwaardige stempel in handen waarmee u moeiteloos indruk maakt. Zet uw stempel met stijl en ervaar de ware kracht van de Colop Printer Q43!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.