• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer Q30-d

Colop Printer Q30/D

Colop Printer Q30/D. Zelfinktende stempel voor max. 4 regels tekst/logo en datum.

Afdrukformaat: 31 x 31mm

34,20 Excl. btw
41,38 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer Q30/D: De Perfecte Zelf-inktende Datumstempel voor Precieze Afdrukken

De Colop Printer Q30/D is een veelzijdige zelf-inktende stempel die uitblinkt in nauwkeurigheid en gebruiksgemak. Met zijn kunststof montuur, ingebouwde verstelbare datumfunctie en handige vierkante afdruk, biedt deze stempel een reeks voordelen die uw stempelbehoeften moeiteloos vervullen.

 

Belangrijkste Kenmerken van de Printer Q30/D datumstempel:

 

 • Zelf-inktend Gemak: De Colop Printer Q30/D is uitgerust met een ingebouwd inktkussen, waardoor het stempelproces snel en efficiënt verloopt. U hoeft geen apart inktkussen aan te schaffen of bij te houden.
 • Aanpasbare Datum: Met de ingebouwde verstelbare datumfunctie kunt u de datum eenvoudig aanpassen aan uw behoeften. De datum staat altijd
 • Ruim Afdrukformaat: Met een maximaal afdrukformaat van 30x30 mm biedt de Colop Printer Q30/D voldoende ruimte om belangrijke informatie over te brengen. U kunt maximaal 4 regels tekst toevoegen.
 • Vervangbaar Inktkussen: Het inktkussen van de Printer Q30/D kan moeiteloos worden vervangen door een nieuw exemplaar. Bovendien zijn diverse kleuren inkt beschikbaar om aan uw specifieke wensen te voldoen.
 • Flexibel Stempelplaatje: Het stempelplaatje van de Colop Printer Q30/D is los verkrijgbaar en kan gemakkelijk worden vervangen. Dit stelt u in staat om de stempel aan te passen of te updaten wanneer dat nodig is.
 • Eenvoudig Online Ontwerp: U kunt uw stempel eenvoudig online vormgeven of een ontwerp uploaden met behulp van onze handige "creator," waardoor het personaliseren van uw stempel een fluitje van een cent is.
 • Toepassingen: De Colop Printer Q30/D is bij uitstek geschikt voor diverse toepassingen, waaronder spaarkaarten. Dankzij zijn scherpe afdrukken en aanpasbare datumfunctie, biedt deze stempel de betrouwbaarheid die u nodig heeft voor professioneel gebruik.

 

Let op:

Indien u van plan bent om op een ondergrond met een MC coating te stempelen, raden wij aan om een handstempel met StazOn kussen te gebruiken. De inkt in de Colop Printer Q30/D is namelijk op waterbasis en zal niet goed drogen op gladdere papiersoorten.

 

Conclusie:

De Colop Printer Q30/D is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een zelf-inktende datumstempel met precisie, aanpasbaarheid en gebruiksgemak. Met zijn vervangbare inktkussen, flexibel stempelplaatje en online ontwerpmogelijkheden, biedt deze stempel een complete oplossing voor al uw stempelbehoeften. Bestel vandaag nog uw Colop Printer Q30/D en ervaar het gemak van hoogwaardig stempelen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.