• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Q20

Colop Printer Q20

Colop Printer Q20. Zelfinktende kunststof stempel (topkwaliteit) voor max. 4 regels.

Afdrukformaat: 20 x 20mm

23,49 Excl. btw
28,42 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer Q20 vierkant (inclusief stempelkussentje)

De Colop Printer Q20 is een veelzijdige stempel die u in staat stelt om eenvoudig online uw eigen persoonlijke stempel of tekstplaat te ontwerpen. Of het nu gaat om een korte tekst, een logo of zelfs een naamstempel, deze stempel biedt uitstekende mogelijkheden voor allerlei toepassingen.

De stempelautomaat is ontworpen met de gebruiker in gedachten, waardoor het afdrukken moeiteloos en precies verloopt. Het ingebouwde inktkussen zorgt ervoor dat u duizenden afdrukken kunt maken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het vervangen ervan. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende kleuren inkt om uw afdrukken een persoonlijk tintje te geven.

Het personaliseren van de stempeltekst is eenvoudig dankzij de selectie van diverse lettertypen. Het handige indexvenster van de Colop Printer Q20 zorgt ervoor dat de tekst altijd gemakkelijk leesbaar is, waardoor nauwkeurige afdrukken een garantie zijn.

 

Perfect voor stempelkaarten met waterbasis inkt

De Colop Printer Q20 vierkante stempel heeft een extra troef in handen die het bijzonder geschikt maakt voor gebruik op stempelkaarten. De inkt die in deze stempel wordt gebruikt, is namelijk op waterbasis. Dit betekent dat de afdrukken op een absorberend oppervlak, zoals papier of karton, van uitstekende kwaliteit zijn.

Stempelkaarten zijn een veelgebruikte methode om klanten te belonen voor hun loyaliteit en herhaaldelijke aankopen. Met de Colop Printer Q20 kunt u moeiteloos stempelkaarten voor uw bedrijf maken en deze aan uw klanten verstrekken. Elke keer dat een klant een aankoop doet, kunt u eenvoudig een stempel toevoegen aan hun kaart met deze handige stempel.

De waterbasis inkt zorgt ervoor dat de afdrukken snel drogen en niet uitlopen, waardoor de stempelkaarten er netjes en professioneel uitzien. Let op dat deze inkt niet geschikt is voor gebruik op glad papier. Daarvoor kiest u een handstempel met een StazOn stempelkussen.

Of u nu een klein bedrijf runt, een winkel eigenaar bent of gewoon uw creatieve projecten wilt versterken, de Colop Printer Q20 is de ideale keuze voor het maken van stempelkaarten en nog veel meer. Met zijn gebruiksgemak, duurzaamheid en veelzijdigheid zal deze stempel al snel een onmisbaar hulpmiddel worden in uw dagelijkse activiteiten.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.