• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop printer Q24 DATER

Colop Printer Q24/D

Colop Printer Q24/D. Zelfinktende stempel voor max. 4 regels tekst/logo en datum.

Afdrukformaat: 24 x 24mm

30,49 Excl. btw
36,89 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer Q24/D - De Perfecte Datumstempel voor Scherpe Afdrukken

De Colop Printer Q24/D is een indrukwekkende zelf-inktende datumstempel met een duurzaam kunststof montuur, speciaal ontworpen om aan al uw stempelbehoeften te voldoen. Met zijn ingebouwde verstelbare datum en handig inktkussen biedt deze stempel een efficiënte en betrouwbare oplossing voor diverse toepassingen.

 

Kenmerken van de Colop Printer Q24/D:

 • Ingebouwde Verstelbare Datum: Met de mogelijkheid om de datum eenvoudig aan te passen, kunt u altijd de juiste datum stempelen, of het nu gaat om documenten, formulieren of spaarkaarten.
 • Zelf-inktend en Ingebouwd Inktkussen: Dankzij het ingebouwde inktkussen is deze stempel altijd klaar voor gebruik. Het zelf-inktende mechanisme zorgt voor een constante en scherpe afdruk zonder gedoe met aparte inktkussens.
 • Vierkante Afdruk: De Colop Printer Q24/D levert een vierkante afdruk met een maximaal formaat van 24x24mm, waardoor uw boodschap duidelijk en professioneel overkomt.
 • Tot 4 Regels Aanpasbare Tekst: Personaliseer uw stempel met maximaal 4 regels tekst, waarbij de datum altijd in het midden staat voor een overzichtelijke weergave.
 • CO2 Neutraal: De Printer Q24/D is CO2 neutraal, waardoor deze stempel voldoet aan milieunormen en tegelijkertijd hoogwaardige prestaties levert.
 • Vervangbaar Inktkussen en Stempelplaatje: Wanneer het inktkussen van uw stempel leeg raakt, kunt u het eenvoudig vervangen door een nieuw inktkussen. Daarnaast is het mogelijk om het stempelplaatje zelf te vervangen, waardoor de stempel veelzijdig en duurzaam is.
 • Online Ontwerpen: Maak moeiteloos uw eigen stempelontwerp online of upload uw eigen ontwerp met behulp van onze intuïtieve "creator". Dit maakt het personaliseren van uw stempel een fluitje van een cent.

 

De Colop Printer Q24/D is bij uitstek geschikt voor gebruik op spaarkaarten/ logboekjes en andere documenten waarbij datumaanduidingen van cruciaal belang zijn.

 

Bij het stempelen op ondergronden met een MC-coating raden wij aan om een handstempel met een StazOn inktkussen te gebruiken. De inkt in de Colop Printer Q24/D is namelijk op waterbasis en zal niet goed drogen op gladdere papiersoorten.

Kies voor de Colop Printer Q24/D en ervaar de perfecte combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en precisie in één stempel. Vertrouw op deze stempel voor scherpe en betrouwbare afdrukken, elke keer opnieuw. Maak uw stempelwerk eenvoudiger en efficiënter met de Colop Printer Q24/D. Bestel de uwe vandaag nog!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.