• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer 55D Ovaal

Colop Printer 55D Ovaal

Creëer uw persoonlijke stempelafdruk met de Colop Printer 55D Ovaal

Afdrukformaat: 55 x 35mm

42,62 Excl. btw
51,57 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer 55D Ovaal - Zelfinktende Datumstempel

Creëer uw persoonlijke stempelafdruk met de Colop Printer 55D Ovaal! Deze ovale datumstempel biedt een ruime keuze aan tekstopties en is ideaal voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om boekhouding of controle, deze handige zelfinktende stempelautomaat staat voor u klaar!

 

Belangrijkste kenmerken:

 1. Uniek ontwerp: Personaliseer uw stempeltekst of voeg zelfs een logo toe in combinatie met een flexibele draaibare datum. U kunt de stempel helemaal naar uw wensen aanpassen!
 2. Duurzaam en efficiënt: De Colop Printer 55D Ovaal is een hoogwaardige zelfinktende stempel die lang meegaat. Met het ingebouwde inktkussentje kunt u tussen de 4.000 en 7.000 afdrukken maken voordat bijvullen nodig is.
 3. Gebruiksgemak: Deze stempelautomaat is gebruiksvriendelijk en biedt moeiteloos stempelen zonder gedoe.
 4. Kleurkeuze: U kunt kiezen uit verschillende inktkleuren om uw stempelafdrukken te personaliseren en op te laten vallen.
 5. Inclusief tekst/logo-opdruk: De prijs van de Colop Printer 55D Ovaal is inclusief de opdruk van uw gewenste tekst of logo. Dit bespaart u extra kosten en vereenvoudigt het ontwerpproces.
 6. Duidelijke indexweergave: Met het handige indexvenster kunt u gemakkelijk de juiste stempeltekst aflezen, zelfs in een drukke omgeving.
 7. Vergelijkbaar met Trodat Printy Dater: De Colop Printer 55D Ovaal is vergelijkbaar met de betrouwbare Trodat Printy Dater, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid zijn gegarandeerd.

De Colop Printer 55D Ovaal is een veelzijdige, gebruiksvriendelijke en duurzame datumstempel. Pas uw eigen stempeltekst aan, kies een inktkleur die bij uw behoeften past, en geniet van duizenden haarscherpe afdrukken voordat bijvullen nodig is. Vereenvoudig uw administratieve taken met deze hoogwaardige zelfinktende stempel van Colop!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.