• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

ISPM 15 stempel Colop Printer 55

Personaliseer uw stempel met uw eigen gegevens en identificatie, waardoor u moeiteloos aan de ISPM 15 eisen kunt voldoen.

Afdrukformaat: 60 x 40mm

41,52 Excl. btw
50,24 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

ISPM 15 Stempel Colop Printer 55: Uw Maatwerkoplossing voor Verpakkingsconformiteit

De ISPM 15 stempel Colop Printer 55 is de ideale metgezel voor de verpakkingsindustrie, speciaal ontworpen om aan de strenge eisen van de IPPC-richtlijnen te voldoen. Met deze zelfinktende stempel kunt u uw eigen ontwerp creëren, waardoor u uw gegevens en identificatie op een eenvoudige en efficiënte manier aan verpakkingen kunt toevoegen. 

 

Hier zijn de kenmerken en voordelen van de ISPM 15 stempel Colop Printer 55:

Maatwerk Ontwerp: Personaliseer uw stempel met uw eigen gegevens en identificatie, waardoor u moeiteloos aan de ISPM 15 eisen kunt voldoen.

Ingebouwd Inktkussen: Geen gedoe met losse inktpads. Deze stempel is uitgerust met een handig ingebouwd inktkussen voor consistente en scherpe afdrukken.

Maximaal Afdrukformaat: Met een ruim afdrukformaat van 60x40 mm kunt u voldoen aan verschillende verpakkingsvereisten zonder in te leveren op kwaliteit.

CO2 Neutraal: Net als alle Colop stempels is de ISPM 15 stempel Colop Printer 55 CO2 neutraal, wat bijdraagt aan duurzaamheid en milieubewustzijn.

Inktkussen Opties: Kies uit een scala aan kleuren voor uw inktkussen, waaronder blauw/rood, zwart, blauw, rood en groen, om uw stempel aan te passen aan uw specifieke behoeften.

De ISPM 15 stempel Colop Printer 55 is een onmisbaar instrument voor iedereen die verpakkingen produceert en exporteert, waarbij het naleven van de ISPM 15 normen van cruciaal belang is. Met het duidelijke en gestandaardiseerde IPPC-merkteken bewijst u dat het gebruikte hout een juiste hittebehandeling heeft ondergaan om schadelijke organismen te elimineren.

 

Belangrijke Details van het IPPC-Merkteken:

  • ISO Landcode: NL (Nederland)
  • Registratienummer Behandelaar: 000 (3-cijferig registratienummer van de behandelaar)
  • Behandelingswijze: Heat Treatment (HT), Dielectric Heating (DH), of Methyl Bromide (MB)

Let op: Sinds 18 maart 2010 is het gebruik van methylbromide (MB) als behandelingswijze binnen de EU verboden vanwege milieuregelgeving. Buiten de EU wordt deze methode nog steeds toegepast. Onze stempel garandeert conformiteit met ISPM 15 eisen, ongeacht de behandelingswijze.

Het merkteken wordt gekenmerkt door een duidelijke kaderrand waarbinnen de IPPC-korenaar en de code-componenten zijn gescheiden door een verticale lijn. Een koppelteken scheidt de ISO-landencode van het unieke 3-cijferige registratienummer van de geregistreerde onderneming.

Met de ISPM 15 stempel Colop Printer 55 beschikt u over de perfecte tool om aan wereldwijde verpakkingsvoorschriften te voldoen en uw producten veilig en conform te exporteren. Bestel vandaag nog uw maatwerkstempel en neem de controle over uw verpakkingsidentificatie.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.