• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer 55  d

Colop Printer 55/D

Zelfinktende stempel met eigen tekst + datum in vertrouwde Colop topkwaliteit.
Afdrukformaat: 40x60mm, max. 7 regels, hoogte datum: 4mm

Afdrukformaat: 60 x 40mm

46,99 Excl. btw
56,86 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer 55/D: Een Geavanceerde Zelf-Inktende Datumstempel

De Colop Printer 55/D is dé oplossing voor nauwkeurige en professionele datummakingsbehoeften. Deze hoogwaardige zelf-inktende stempel, met zijn duurzame kunststof montuur, biedt een scala aan handige functies en mogelijkheden. 

 

De voordelen van de Colop Printer 55/D puntsgewijs op een rij

Ingebouwde Verstelbare Datum: Met de ingebouwde verstelbare datum kunt u moeiteloos de gewenste datum selecteren voor elke afdruk. De datum staat altijd nauwkeurig in het midden van uw stempelafdruk.

Rechthoekige Afdruk: De Colop Printer 55/D levert een scherpe en duidelijke rechthoekige afdruk met een maximaal formaat van 60x40mm, waardoor uw documenten er professioneel uitzien.

7 Regelcapaciteit: Deze stempel biedt ruimte voor maximaal 7 regels tekst. Dit geeft u de flexibiliteit om belangrijke informatie toe te voegen aan uw stempelafdrukken.

Duurzaam Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen gaat maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat het vervangen moet worden. Hierdoor blijven uw stempelafdrukken altijd helder en scherp.

Inkt en Stempelplaatje Vervangbaar: U kunt kiezen uit diverse kleuren inkt voor uw Colop Printer 55/D en het inktkussen en stempelplaatje zijn eenvoudig te vervangen. Hierdoor kunt u de stempel aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Eenvoudig Online Ontwerpen: Met onze handige "creator" tool kunt u online uw stempel eenvoudig vormgeven of uw eigen ontwerp uploaden, zodat uw stempel perfect aansluit bij uw huisstijl.

Geschikt voor Standaard Papier: De Colop Printer 55/D is perfect geschikt voor het stempelen op standaard (niet glad) papier, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse toepassingen.

 

Colop Printer 55/D, met zijn gebruiksgemak, duurzaamheid en aanpasbaarheid, is de ideale partner voor al uw stempelbehoeften. Of het nu gaat om kantoorwerkzaamheden, administratie of documentatie, deze stempel staat garant voor uitstekende prestaties en langdurig gebruik.

Kies voor de betrouwbare kwaliteit van Colop en investeer in de Colop Printer 55/D voor al uw datummakingsbehoeften. Ontdek de veelzijdigheid en precisie van deze stempel en ervaar zelf waarom Colop staat voor kwaliteit.

 

Bestel nu uw Colop Printer 55/D en geniet van professionele stempelafdrukken met een vleugje persoonlijke flair!

 

 

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.