• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer 55

Colop Printer 55

Colop Printer 55. Zelfinktende kunststof stempel (topkwaliteit) voor max. 8 regels/logo.

Afdrukformaat: 60 x 40mm

41,52 Excl. btw
50,24 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 

Alles wat je moet weten over de Colop Printer 55

De Colop Printer 55 is een zelfinktende stempel die aan al je zakelijke en persoonlijke stempelbehoeften voldoet. Met zijn veelzijdigheid en hoogwaardige prestaties heeft deze stempel de harten van velen veroverd. In deze informatieve tekst duiken we dieper in op de verschillende aspecten van de Colop Printer 55 en ontdekken we waarom het een must-have stempel is.

 

Formaat en Kleuren

Een van de eerste dingen die opvallen bij de Colop Printer 55 is zijn compacte formaat. Met afmetingen die perfect in je hand passen, is het gemakkelijk om deze stempel te hanteren zonder enige moeite. Het maximale afdrukformaat van de Colop Printer 55 is 60x40mm

Bovendien is hij verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor je de mogelijkheid hebt om een stempel te kiezen die bij je persoonlijke voorkeur of bedrijfskleuren past. Dit geeft je de flexibiliteit om je stempel een persoonlijke touch te geven.

 

Inktkussens op Waterbasis

Een belangrijk kenmerk van de Colop Printer 55 is het gebruik van inkt op waterbasis. Dit betekent dat je je stempel kunt gebruiken zonder je zorgen te maken over schadelijke chemicaliën of vervuilende stoffen. De inkt op waterbasis is niet alleen milieuvriendelijk, maar zorgt ook voor scherpe en duidelijke afdrukken, keer op keer. Het inktkussen is ingebouwd, wat het gebruiksgemak nog verder vergroot.

 

Vervangbaar Tekstplaatje Printer 55

Een van de meest praktische aspecten van de Colop Printer 55 is dat het tekstplaatje vervangbaar is. Dit betekent dat als je tekst verouderd raakt of je stempel voor verschillende doeleinden wilt gebruiken, je eenvoudig het tekstplaatje kunt verwisselen. Hierdoor is de Colop Printer 55 een duurzame investering die met je meegroeit.

 

Voordelen van de Colop Printer 55

Hier zijn enkele belangrijke voordelen van de Colop Printer 55 in een notendop:

  • Gemak: Het compacte formaat en de zelfinktende functie maken deze stempel uiterst gemakkelijk te gebruiken.
  • Milieuvriendelijk: De inkt op waterbasis is een groen alternatief dat vriendelijk is voor het milieu.
  • Duurzaamheid: Het vervangbare tekstplaatje zorgt voor een langdurige investering.
  • Maatwerk: Verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de stempel kunt aanpassen aan je behoeften.

 

Conclusie

De Colop Printer 55 is een indrukwekkende zelfinktende stempel die in verschillende kleuren verkrijgbaar is, met inkt op waterbasis en een vervangbaar tekstplaatje. Of je nu op zoek bent naar een stempel voor persoonlijk gebruik of voor je bedrijf, deze stempel biedt de veelzijdigheid en prestaties die je nodig hebt. Bezoek de genoemde websites om meer te ontdekken over de Colop Printer 55 en profiteer van de voordelen die deze stempel te bieden heeft.

 

Dus, aarzel niet om de veelzijdige Colop Printer 55 aan te schaffen, en haal vandaag nog je eigen exemplaar in huis voor al je stempelbehoeften. Met zijn gebruiksgemak en hoogwaardige afdrukken zal het zeker een waardevolle aanvulling zijn op je kantoorbenodigdheden.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.