• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer 54 d

Colop Printer 54/D

Colop Printer 54/D. Zelfinktende stempel voor max. 6 regels eigen tekst/logo en datum.

Afdrukformaat: 50 x 40mm

44,80 Excl. btw
54,21 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer 54/D: De Ideale Zelf-inktende Datumstempel

De Colop Printer 54/D is dé perfecte zelf-inktende datumstempel voor zowel zakelijke als persoonlijke toepassingen. Met zijn duurzame kunststof montuur en geavanceerde functionaliteit biedt deze stempel een efficiënte oplossing voor al uw stempelbehoeften. 

 

Hieronder vindt u alle belangrijke kenmerken en voordelen van de Colop Printer 54/D puntsgewijs op een rij

Ingebouwde Verstelbare Datum: De Printer 54/D is uitgerust met een ingebouwde verstelbare datum in het midden, waardoor u eenvoudig de juiste datum kunt instellen voor uw stempelafdrukken.

Ingebouwd Inktkussen: Met het ingebouwde inktkussen is uw stempel altijd klaar voor gebruik. Het inktkussentje gaat maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat het eenvoudig vervangen kan worden door een nieuw inktkussentje.

Rechthoekige Afdruk: De Colop Printer 54/D creëert een strakke rechthoekige afdruk met een maximaal formaat van 50x40mm, waardoor uw boodschap duidelijk en professioneel overkomt.

Maximaal 6 Regelruimte: U heeft de mogelijkheid om maximaal 6 regels tekst te plaatsen op deze stempel: 3 regels boven de datum en 3 regels onder de datum. Dit geeft u de vrijheid om uw stempelontwerp aan te passen aan uw specifieke behoeften.

Veelzijdige Inktkleuropties: Kies uit diverse inktkleuren om uw afdrukken te personaliseren en te laten opvallen.

Vervangbaar Stempelplaatje: Als uw ontwerp verandert, kunt u eenvoudig het stempelplaatje los bestellen en vervangen op de stempel, waardoor de Colop Printer 54/D uiterst flexibel is.

Online Ontwerpmogelijkheden: Gebruik onze handige "creator" om uw stempel online vorm te geven of te uploaden, zodat u snel en gemakkelijk uw eigen aangepaste stempel kunt maken.

Geschikt voor Standaard Papier: De Colop Printer 54/D is ideaal voor het stempelen op standaard (niet glad) papier, waardoor hij veelzijdig inzetbaar is.

 

Met de Colop Printer 54/D bent u verzekerd van scherpe afdrukken en hoogwaardige prestaties. Het merk Colop staat garant voor kwaliteit, en deze stempel is daar geen uitzondering op. Kies voor de betrouwbaarheid en efficiëntie van de Colop Printer 54/D voor al uw stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.