• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer 53-d

Colop Printer 53/D

Colop Printer 53/D. Zelfinktende stempel voor max. 4 regels eigen tekst/logo plus datum.

Afdrukformaat: 45 x 30mm

43,71 Excl. btw
52,89 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer 53/D - De Ideale Zelf-Inkten Datumstempel

De Colop Printer 53/D is een veelzijdige datumstempel die voldoet aan al uw behoeften voor duidelijke en professionele afdrukken. Met zijn duurzame kunststof montuur, ingebouwde verstelbare datum, en geïntegreerde inktkussen biedt deze stempel een efficiënte oplossing voor al uw stempelbehoeften. 

 

Hier zijn de kenmerken van de Colop Printer 53/D:

Zelf-Inkten: De Colop Printer 53/D is voorzien van een ingebouwd inktkussen, waardoor het zelf-inktend is en klaar is voor gebruik zonder gedoe met extra inktpads.

Verstelbare Datum: Met de ingebouwde verstelbare datum kunt u moeiteloos de gewenste datum instellen, en deze zal altijd in het midden van de afdruk verschijnen.

Afdruk: Deze stempel produceert een rechthoekige afdruk met een maximaal formaat van 45x30mm, waardoor het perfect is voor diverse toepassingen.

Tot 4 Regels Tekst: U kunt maximaal 4 regels tekst toevoegen aan deze stempel, waardoor u flexibel bent in het personaliseren van uw afdrukken.

CO2 Neutraal: De Colop Printer 53/D is CO2 neutraal, wat betekent dat het voldoet aan de hoogste normen van milieuverantwoordelijkheid.

Langdurig Inktkussentje: Het inktkussentje gaat maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat het vervangen moet worden, wat zorgt voor langdurig gebruiksgemak.

Kleurkeuze: U heeft de mogelijkheid om uit diverse kleuren inkt te kiezen, zodat uw afdrukken perfect aansluiten bij uw behoeften en stijl.

Vervangbaar Stempelplaatje: Als uw stempelplaatje slijt of u een ander ontwerp wilt, kunt u eenvoudig een nieuw stempelplaatje bestellen en vervangen.

Online Ontwerpmogelijkheden: U kunt moeiteloos uw stempel vormgeven of uw eigen ontwerp uploaden met behulp van onze handige "creator" tool online.

Geschikt voor Standaard Papier: De Colop Printer 53/D is ideaal voor het stempelen op standaard papier, en de afdrukken blijven duidelijk en scherp.

 

Kies voor de Colop Printer 53/D voor betrouwbare en hoogwaardige afdrukken. Met zijn duurzaamheid en precisie staat dit merk voor kwaliteit.

 

Met de Colop Printer 53/D bent u verzekerd van een stempel die aan al uw verwachtingen voldoet en langdurige prestaties levert. Investeer in de beste stempel voor uw behoeften, en vertrouw op de kwaliteit die het merk Colop te bieden heeft.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.