• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer 53

Colop Printer 53

Colop Printer 53. Zelfinktende kunststof stempel (topkwaliteit) voor max. 7 regels/logo.

Afdrukformaat: 45 x 30mm

36,61 Excl. btw
44,30 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 

Colop Printer 53: De ideale Stempel voor Precieze Afdrukken

De Colop Printer 53 is een veelzijdige en hoogwaardige stempel die in diverse toepassingen wordt gebruikt. Met zijn indrukwekkende mogelijkheden en duurzaamheid is deze stempel een favoriet geworden onder professionals en hobbyisten. In deze informatieve tekst duiken we dieper in op de kenmerken en voordelen van de Colop Printer 53, inclusief het formaat, de inktkussens, de inkt op waterbasis en de mogelijkheid om tekstplaatjes te vervangen.

 

Colop Printer 53: Een Overzicht

De Colop Printer 53 is een stempel met een afdrukformaat van 45x30mm, wat hem perfect maakt voor een breed scala aan toepassingen. Dit formaat kan maximaal 7 regels hebben. Of je nu bedrijfslogo's, adressen, datums of persoonlijke boodschappen moet afdrukken, deze stempel staat garant voor scherpe en nauwkeurige resultaten.

 

Kenmerken van de Colop Printer 53

1. Formaat 45x30mm

Met zijn royale afdrukformaat van 45x30mm biedt de Colop Printer 53 voldoende ruimte voor gedetailleerde en leesbare afdrukken. Dit formaat maakt het mogelijk om zowel tekst als afbeeldingen met precisie weer te geven.

 

Kleurrijke Inktkussens

De stempel wordt geleverd met een verscheidenheid aan kleurenopties voor inktkussens. Of je nu een klassiek zwart-wit ontwerp wilt of je boodschap wilt laten opvallen met kleur, er is altijd een inktkussen dat aan je behoeften voldoet.

 

Inkt op Waterbasis

De Colop Printer 53 maakt gebruik van inkt op waterbasis, wat niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook zorgt voor schone en duurzame afdrukken. Deze inkt droogt snel en vervaagt niet, waardoor je documenten er professioneel en leesbaar uitzien.

 

Tekstplaatje Vervangen

Een van de meest handige eigenschappen van de Colop Printer 53 is de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen. Dit betekent dat als je informatie verandert of bijwerkt, je niet de hele stempel hoeft te vervangen. Dit bespaart tijd en kosten.

 

Toepassingen van de Colop Printer 53

De veelzijdigheid van de Colop Printer 53 maakt hem geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder:

  • Kantoorwerk: Gebruik deze stempel om adreslabels, ontvangstbewijzen en andere kantoorgerelateerde documenten te maken.
  • Thuisgebruik: Personaliseer je post, maak unieke uitnodigingen of voeg een persoonlijk tintje toe aan handgemaakte geschenken.
  • Bedrijfsidentiteit: Gebruik de stempel om je bedrijfslogo en contactgegevens op documenten en enveloppen te plaatsen, waardoor je een professionele uitstraling krijgt.

 

Colop 53 en Printer 53

Voor degenen die op zoek zijn naar de Colop Printer 53, is het belangrijk om te weten dat deze stempel ook bekend staat als de Colop 53 of simpelweg de Printer 53. Deze verbasteringen worden vaak gebruikt, dus wees niet verbaasd als je ze tegenkomt tijdens je zoektocht naar deze hoogwaardige stempel.

 

In conclusie biedt de Colop Printer 53 een uitstekende oplossing voor al je stempelbehoeften, met zijn veelzijdige afdrukformaat, kleuropties voor inktkussens, milieuvriendelijke inkt op waterbasis en de mogelijkheid om tekstplaatjes te vervangen. Of je nu thuis, op kantoor, of in je bedrijf afdrukken moet maken, de Colop Printer 53 staat klaar om je te helpen bij het leveren van scherpe, duidelijke en professionele resultaten.

Dus, waar wacht je nog op? Ontdek de mogelijkheden van de Colop Printer 53 en maak indruk met je afdrukken!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.