• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer 52-d

Colop Printer 52/D

Colop Printer 52/D. Zelfinktende stempel voor max. 2 regels eigen tekst/logo en datum.

Afdrukformaat: 30 x 20mm

37,15 Excl. btw
44,95 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer 52/D Datumstempel - Voor Scherpe en Nauwkeurige Afdrukken

De Colop Printer 52/D is een hoogwaardige zelf-inktende datumstempel die voldoet aan al uw stempelbehoeften. Met zijn duurzame kunststof montuur en ingebouwde verstelbare datumfunctie, biedt deze stempel u de perfecte oplossing voor het markeren van belangrijke documenten. 

 

Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van de Colop Printer 52/D:

Ingebouwd Inktkussen: De Printer 52/D wordt geleverd met een ingebouwd inktkussen, waardoor het stempelen eenvoudig en moeiteloos is. Het inktkussentje gaat tussen de 4.000 en 7.000 afdrukken mee voordat het kan worden vervangen door een nieuw inktkussentje.

Afdrukformaat: Met een maximaal afdrukformaat van 30x20mm biedt deze stempel voldoende ruimte om informatie duidelijk weer te geven. U kunt maximaal 2 regels tekst toevoegen, met de datum in het midden van de afdruk.

Afdruk: De Colop Printer 52/D maakt gebruik van een rechthoekige afdruk, wat een professionele uitstraling geeft aan uw stempels.

CO2 Neutraal: De Printer 52/D is CO2 neutraal, wat betekent dat het een milieuvriendelijke keuze is voor uw stempelbehoeften.

Inktkleuren: U heeft de keuze uit diverse inktkleuren, zodat u de stempel kunt aanpassen aan uw specifieke wensen.

Stempelplaatje: Als het stempelplaatje slijt of als u een ander ontwerp wilt, kunt u eenvoudig een nieuw stempelplaatje bestellen en deze vervangen op de stempel.

Eenvoudig Online Ontwerpen: U kunt de Colop Printer 52/D eenvoudig online vormgeven of uw eigen ontwerp uploaden met behulp van onze handige "creator", waardoor u volledige controle heeft over het uiterlijk van uw stempel.

Geschikt voor Standaard Papier: Deze datumstempel is ideaal voor gebruik op standaard papier en zorgt ervoor dat de inkt niet op glad papier of karton opdroogt.

 

Met de Colop Printer 52/D bent u verzekerd van een scherpe en nauwkeurige afdruk, keer op keer. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid, kies voor de Colop Printer 52/D. Colop staat voor kwaliteit!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.