• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer 50/2 Doe het zelf

Colop Printer 50/2 Doe het zelf

Handige doe-het-zelf stempel voor 8 regels tekst. Letterhoogte 2,5 en 3.5 mm.

32,78 Excl. btw
39,66 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer 50/2 geschikt voor maximaal 8 regels

Ontdek de veelzijdigheid van de Colop Printer 50/2 Doe-het-zelf stempelset! Creëer moeiteloos je eigen stempel met losse lettertjes en cijfers van 3.5 mm hoog. Pas de tekst van je stempel eindeloos aan, ideaal voor situaties waar je regelmatig nieuwe tekst wilt gebruiken. Met deze handige Doe Het Zelf set heb je ruimte voor maar liefst 8 regels tekst op je stempel.

Deze Doe-het-zelf-letterstempels zijn perfect voor het maken van adreslabels, persoonlijke boodschappen en andere belangrijke afdrukken. Het maximale afdrukformaat is 69 x 30 mm, zodat je jouw boodschap duidelijk kunt overbrengen.

Bij deze set ontvang je twee letter/cijfersetten, één met een letterhoogte van 2.5 mm en één met een letterhoogte van 3.5 mm. Hiermee kun je variëren in de grootte van je tekst en verschillende stijlen creëren.

Houd er rekening mee dat deze Doe-het-zelf-stempel geen logo's ondersteunt. Als je een stempel met een logo wilt, raden we je aan om te kijken naar de Colop zelfinktende stempels, die perfect zijn voor afdrukken met zowel tekst als logo's.

De Colop Printer 50/2 SET is compact en gemakkelijk te gebruiken, waardoor het de ideale keuze is voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige Doe-het-zelf-stempeloplossing. Pas je tekst regelmatig aan en geniet van duurzame, scherpe afdrukken. Ontdek nu de mogelijkheden van de Colop Printer 50/2 Doe-het-zelf stempelset!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.