• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Colop Printer 40 Deurwaarder

"Ondergetekende verklaart ..." speciale deurwaarders stempel.

Afdrukformaat: 59 x 23mm

29,45 Excl. btw
35,63 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer 40 Deurwaarder Stempel

De Colop Printer 40 deurwaarder stempel is een essentieel hulpmiddel voor deurwaarders, ontworpen om nauwkeurige en professionele afdrukken te leveren. Met zijn zelf-inktende mechanisme, kunststof montuur en ingebouwde inktkussen, biedt deze stempel de perfecte combinatie van gebruiksgemak en duurzaamheid voor deurwaarders die precisie en efficiëntie vereisen.

 

Productomschrijving Printer 40 Deurwaarder

De Colop Printer 40 deurwaarder stempel is ontworpen om aan de specifieke behoeften van deurwaarders te voldoen. De tekst op de stempel luidt: "voormeld adres in gesloten envelop met daarop als vermelding enz", wat cruciaal is voor de juridische documentatie. Deze stempel staat garant voor scherpe en duidelijke afdrukken, waardoor belangrijke informatie altijd leesbaar is.

Met een afdrukformaat van maximaal 59x23 mm biedt deze stempel voldoende ruimte om de benodigde informatie te markeren. Het inktkussen is vervangbaar, waardoor de stempel langdurig bruikbaar is en u kunt blijven genieten van consistente afdrukkwaliteit. Bovendien zijn er diverse kleuren inkt beschikbaar, zodat u kunt kiezen welke het beste bij uw behoeften past.

Een bijzonder kenmerk van de Colop Printer 40 deurwaarder stempel is dat deze CO2-neutraal is, waardoor u niet alleen hoogwaardige prestaties krijgt, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Met de Colop Printer 40 deurwaarder stempel kunt u uw werk als deurwaarder efficiënter uitvoeren en voldoen aan de vereisten van uw beroep.

 

Belangrijkste Kenmerken:

 • Zelf-inktende stempel met ingebouwd inktkussen.
 • Kunststof montuur voor duurzaamheid.
 • Speciaal ontworpen voor deurwaarders.
 • Tekst op de stempel: "voormeld adres in gesloten envelop met daarop als vermelding enz".
 • Afdrukformaat maximaal 59x23 mm.
 • Vervangbaar inktkussen.
 • Diverse kleuren inkt beschikbaar.
 • CO2 neutraal voor een milieuvriendelijke keuze.

Met de Colop Printer 40 deurwaarder stempel bent u verzekerd van betrouwbare prestaties en een professionele uitstraling bij al uw juridische taken.

 

Conclusie

De Colop Printer 40 deurwaarder stempel biedt de perfecte oplossing voor deurwaarders die streven naar precisie, efficiëntie en duurzaamheid. Met zijn zelf-inktende mechanisme, vervangbaar inktkussen en CO2-neutrale ontwerp, voldoet deze stempel aan de hoogste normen van kwaliteit en milieubewustzijn. Kies de Colop Printer 40 deurwaarder stempel en optimaliseer uw professionele workflow terwijl u bijdraagt aan een groenere toekomst.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.