• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer 40/2 Doe het zelf

Colop Printer 40/2 Doe het zelf

Handige doe-het-zelf stempel voor 6 regels tekst. Letterhoogte 2,5 en 3.5 mm.

Afdrukformaat: 59 x 23mm

32,45 Excl. btw
39,26 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

De Colop Printer 40/2 Doe-het-zelf stempel is een veelgevraagde en betrouwbare keuze

Stel u voor: de Colop Printer 40/2 Doe-het-zelf stempel, uw ideale partner voor het maken van gepersonaliseerde afdrukken! Met deze hoogwaardige doe-het-zelf stempelset kunt u eenvoudig uw eigen stempels creëren op een manier die past bij uw specifieke behoeften. Laat uw creativiteit de vrije loop en geef uw boodschap een persoonlijk en professioneel tintje.

Belangrijkste kenmerken:

  • Krachtige functionaliteit: De Colop Printer 40/2 stelt u in staat om stempels te maken met maximaal zes regels tekst, waardoor u ruimte heeft voor uitgebreide boodschappen, contactgegevens en meer.
  • Perfecte afmetingen: Het totale afdrukformaat van 59x23mm biedt voldoende ruimte om uw stempelontwerp duidelijk en professioneel te presenteren.
  • Flexibele opties: Bij deze stempelset worden twee letter/cijfer sets geleverd, met hoogtes van 2,5 en 3,5 mm, waardoor u de vrijheid heeft om de lettergrootte aan te passen aan uw voorkeur en tekstindeling.
  • Populaire keuze: De Colop Printer 40/2 Doe-het-zelf stempel is een veelgevraagde en betrouwbare keuze, geliefd om zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak.

Met de Colop Printer 40/2 Doe-het-zelf stempel kunt u uw stempelprojecten naar een hoger niveau tillen. Of u nu op zoek bent naar een efficiënte manier om adressen te markeren, notities te maken of uw merkidentiteit te versterken, deze doe-het-zelf stempelset is er om aan al uw verwachtingen te voldoen.

Zet uw creatieve vaardigheden in en laat uw boodschap stralen met de Colop Printer 40/2 Doe-het-zelf stempel. Bestel vandaag nog uw eigen stempelset en ontdek de onbegrensde mogelijkheden die deze stempel u biedt!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.