• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer Datumstempel 38

Colop Printer 38/D

Colop Printer 38/D. Stempel (topkwaliteit) met max. 4 regels eigen tekst/logo plus datum.

42,50 Excl. btw
51,43 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Ontdek de veelzijdige Colop Printer Q 38 D Datumstempel met Tekstplaat! 

Ontdek de veelzijdige Colop Printer Q 38 D Datumstempel met Tekstplaat! Het is nu eenvoudig om je eigen persoonlijke stempel/tekstplaat online te ontwerpen, inclusief een handige draaibare datum. Deze stempelautomaat is perfect geschikt voor boekhouding en controle, en zal een onmisbaar hulpmiddel zijn in je dagelijkse werkzaamheden.

Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp en het ingebouwde inktkussen kun je zonder problemen duizenden duidelijke afdrukken maken. Je hebt de keuze uit diverse kleuren om je afdrukken te personaliseren, en we bieden je zelfs de mogelijkheid om gratis je eigen tekst of logo toe te voegen. Met verschillende lettertypen om uit te kiezen, kun je de stempel geheel naar wens aanpassen.

De tekst op de stempel is gemakkelijk af te lezen via het handige indexvenster van de Colop Printer Dater stempel. De Colop Printer Dater levert dezelfde hoogwaardige kwaliteit als de Trodat Printy Dater, waarmee het vergelijkbaar is.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.