• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer Datumstempel 38

Colop Printer 38/D

Colop Printer 38/D. Stempel (topkwaliteit) met max. 4 regels eigen tekst/logo plus datum.

Afdrukformaat: 56 x 33mm

44,20 Excl. btw
53,48 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer 38/D - Zelf-Inktenende Datumstempel voor Scherpe Afdrukken

De Colop Printer 38/D is dé oplossing voor nauwkeurige en professionele datumstempels. Met een stevig kunststof montuur en ingebouwde functies, biedt deze stempel zowel gemak als precisie. 

 

Hier zijn de kenmerken van de Colop Printer 38/D puntsgewijs op een rij:

Zelf-Inktenende Stempel: De Colop Printer 38/D is voorzien van een ingebouwd inktkussen, waardoor u geen aparte inkt nodig heeft. Dit maakt de stempel handig en gebruiksvriendelijk.

Verstelbare Datum: De stempel is uitgerust met een ingebouwde verstelbare datum, die centraal in de afdruk staat. Dit zorgt voor consistentie en precisie bij elke stempel.

Afdruk: De Colop Printer 38/D levert een ronde afdruk met een maximaal formaat van 56x33mm, ideaal voor verschillende toepassingen.

Vervangbaar Inktkussen: Het inktkussen gaat tot wel 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat het vervangen moet worden. Dit garandeert een langdurige en betrouwbare prestatie.

Diverse Inktkleuren Beschikbaar: Kies uit verschillende inktkleuren om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Vervangbaar Stempelplaatje: Het stempelplaatje is afzonderlijk verkrijgbaar en kan eenvoudig worden vervangen, waardoor u de levensduur van uw stempel kunt verlengen.

Online Ontwerpmogelijkheden: Gebruik onze "creator" om online uw stempel te ontwerpen of uw eigen afbeelding te uploaden, zodat de Colop Printer 38/D perfect aan uw wensen voldoet.

Geschikt voor Standaard Papier: Deze stempel is ideaal voor het stempelen op standaard papier, waarbij u kunt vertrouwen op een scherpe afdruk. Let op dat de inkt niet opdroogt op glad papier of karton.

 

Met de Colop Printer 38/D bent u verzekerd van hoogwaardige prestaties en een scherpe afdruk, keer op keer. Upgrade uw stempelervaring met deze betrouwbare en veelzijdige datumstempel. Vertrouw op de kwaliteit van Colop.

 

Colop Printer 38/D - Kies voor precisie, kies voor betrouwbaarheid!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.