• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer Datumstempel 35 D

Colop Printer 35/D

Colop Printer 35/D. Stempel (topkwaliteit) met max. 4 regels eigen tekst/logo en datum.

Afdrukformaat: 50 x 30mm

42,07 Excl. btw
50,90 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer 35/D - De Ultieme Zelf-Inkende Datumstempel voor Precieze Afdrukken

De Colop Printer 35/D is een veelzijdige zelf-inktende datumstempel die voldoet aan al uw stempelbehoeften. Met een stevig kunststof montuur en een ingebouwde verstelbare datum, biedt deze stempel een efficiënte en duurzame oplossing voor dagelijkse stempeltaken. 

 

Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van de Colop Printer 35/D:

Ingebouwd Inktkussen: Deze stempel is uitgerust met een ingebouwd inktkussen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het apart ininkten van de stempel. Dit bespaart tijd en verzekert een consistente afdruk.

Afdruk: De Colop Printer 35/D heeft een rechthoekige afdruk met een maximaal formaat van 50x30mm, wat voldoende ruimte biedt voor uw belangrijkste informatie.

Maximaal 4 Regel Afdruk: Deze stempel kan tot 4 regels tekst bevatten, met de verstelbare datum in het midden voor een overzichtelijke en professionele uitstraling.

CO2 Neutraal: De Printer 35/D is CO2 neutraal, wat betekent dat het een milieuvriendelijke keuze is zonder schadelijke stoffen.

Lange Levensduur Inktkussen: Het inktkussen van deze stempel gaat maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat het vervangen moet worden. Hierdoor bespaart u op de lange termijn kosten.

Diverse Inktkleuren: U kunt kiezen uit diverse inktkleuren om uw stempel aan te passen aan uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Vervangbaar Stempelplaatje: Als u ooit uw afdruk wilt wijzigen, kunt u eenvoudig een nieuw stempelplaatje bestellen en vervangen, zonder de hele stempel te hoeven vervangen.

Online Ontwerpmogelijkheden: Gebruik onze handige "creator" om uw stempel online te ontwerpen of upload uw eigen ontwerp voor een gepersonaliseerde stempelervaring.

Geschikt voor Standaard Papier: De Colop Printer 35/D is perfect geschikt voor stempelen op standaard papier, waardoor het een ideale keuze is voor kantooromgevingen.

 

De Colop Printer 35/D biedt ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid bij elke afdruk. Vertrouw op deze stempel voor nauwkeurige en professionele resultaten. Bestel vandaag nog uw Colop Printer 35/D en ervaar de hoogwaardige prestaties zelf!

 

Kwaliteitsgarantie: Wij staan achter de uitstekende kwaliteit van de Colop Printer 35/D en bieden een volledige garantie op dit product. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent, neem dan contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om het voor u op te lossen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.