• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop printer 35

Colop Printer 35

Colop Printer 35. Zelfinktende kunststof stempel (topkwaliteit) voor max. 6 regels/logo.

Afdrukformaat: 50 x 30mm

30,05 Excl. btw
36,36 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 

Colop Printer 35: Uw Veelzijdige Zelf-Inktende Stempel

Met de Colop Printer 35 haalt u een veelzijdige en milieubewuste stempel in huis. Deze innovatieve stempel, de Colop Printer 35, combineert hoogwaardige prestaties met duurzaamheid en flexibiliteit. 

 

Hier is waarom u enthousiast zult zijn over de Printer 35:

Kenmerken van de Colop Printer 35:

 • Zelf-Inktend Gemak: De Colop Printer 35 is uitgerust met een ingebouwd inktkussen, waardoor u zich nooit zorgen hoeft te maken over het handmatig inkten van uw stempel. Het is een zelf-inktende stempel die klaar is voor gebruik, keer op keer.
 • Afdrukformaat naar Wens: Met een maximaal afdrukformaat van 50x30mm biedt de Printer 35 voldoende ruimte om de benodigde informatie te plaatsen. Hiermee kunt u uw boodschap krachtig overbrengen.
 • Tot 6 Regelteksten: U kunt maximaal 6 regels tekst op de Colop Printer 35 plaatsen, waardoor u flexibiliteit heeft bij het ontwerpen van uw stempelafdrukken.
 • Logo-Inclusief Optie: Wilt u uw bedrijfslogo toevoegen aan uw stempel? De Printer 35 maakt dat mogelijk, waardoor uw stempels een gepersonaliseerd en professioneel tintje krijgen.
 • Scherpe Afdrukken: De Colop Printer 35 staat garant voor scherpe en consistente afdrukken, elke keer weer. Uw stempelafdrukken zullen er altijd professioneel uitzien.
 • CO2-Neutraal Ontwerp: Wanneer u de Colop Printer 35 gebruikt, draagt u bij aan een groenere planeet. Deze stempel is CO2-neutraal geproduceerd, wat betekent dat uw kantoorbenodigdheden niet ten koste gaan van het milieu.
 • Vervangbare Onderdelen: De inktkussen van de Printer 35 kan eenvoudig worden vervangen wanneer dat nodig is, zodat uw stempel altijd in topconditie blijft. Bovendien kunt u de stempelplaatjes apart bestellen en moeiteloos vervangen.
 • Kleurvariaties Beschikbaar: De Colop Printer 35 biedt een scala aan inktkleuropties, zodat u uw stempel kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften en voorkeuren.
 • Eenvoudig Online Ontwerpen: Ontwerp uw stempel gemakkelijk online of upload uw eigen ontwerp. Met de Colop Printer 35 heeft u volledige controle over het uiterlijk van uw stempel.

 

Met de Colop Printer 35 heeft u de perfecte stempeloplossing voor uw bedrijf of persoonlijke behoeften binnen handbereik. Vertrouw op de Printer 35 voor hoogwaardige afdrukken, milieuvriendelijkheid en gebruiksgemak.

Bestel uw Colop Printer 35 vandaag nog en ontdek zelf de veelzijdigheid en kwaliteit die deze stempel te bieden heeft. Maak een statement met uw afdrukken met de betrouwbare Colop Printer 35.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.