• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Incognito stempel

Colop Printer 30 Incognito stamp

Incognito stempel voor het onleesbaar maken van gegevens.

23,28 Excl. btw
28,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer "Incognito" Stempel

  • Productnaam: Colop Printer "Incognito" Stempel
  • Beschrijving: De Colop Printer "Incognito" Stempel is dé oplossing voor iedereen die iets moet opsturen maar niet alle gegevens wil prijsgeven. Met deze klant-en-klare incognitostempel kunt u vertrouwelijke informatie beschermen door er eenvoudig overheen te stempelen, waardoor de tekst onleesbaar wordt. Een absolute aanrader voor privacybewuste gebruikers!

Belangrijkste kenmerken:

Bescherm uw privacy: Met de Colop Printer "Incognito" Stempel kunt u gevoelige gegevens, persoonlijke informatie of vertrouwelijke tekst onleesbaar maken voor anderen, zonder gedoe met papierversnipperaars of tijdrovende handmatige technieken.

Gemakkelijk in gebruik: Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp is het stempelen met de "Incognito" Stempel een fluitje van een cent. U hoeft geen ingewikkelde instructies te volgen; druk gewoon op de stempel en uw privacy is beschermd.

Professionele uitstraling: De Colop Printer "Incognito" Stempel levert altijd een schone, consistente en professionele afdruk, waardoor uw documenten er verzorgd uitzien, zelfs wanneer u bepaalde inhoud onleesbaar maakt.

Duurzaamheid en kwaliteit: De stempel is vervaardigd van hoogwaardige materialen die garant staan voor langdurig gebruik zonder vervaging van de afdruk. De stevige constructie zorgt ervoor dat u lang van dit product kunt genieten.

Veelzijdigheid: De stempel kan worden gebruikt op verschillende soorten papier, enveloppen, documenten en materialen, waardoor het een veelzijdig hulpmiddel is voor thuis, op kantoor of in andere zakelijke omgevingen.

Compact en draagbaar: Dankzij het compacte formaat is de "Incognito" Stempel gemakkelijk mee te nemen in een tas of lade, waardoor u het altijd bij de hand heeft wanneer u het nodig heeft.

Bescherm uw gevoelige informatie en verzend vertrouwelijke documenten zonder zorgen. Kies voor de Colop Printer "Incognito" Stempel en geniet van de gemoedsrust die privacy en discretie met zich meebrengen. Bestel vandaag nog en maak uw verzendingen veiliger en vertrouwder dan ooit tevoren!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.