• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer 30/2 Doe het zelf.

Colop Printer 30/2 Doe het zelf

Handige doe-het-zelf stempel voor 5 regels tekst. Letterhoogte 2,5 en 3.5 mm.

Afdrukformaat: 47 x 18mm

31,37 Excl. btw
37,96 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Productomschrijving Colop Printer 30/2 Doe-het-zelf

Maak kennis met de Colop Printer 30/2 Doe-het-zelf, de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige stempel met aanpasbare tekst! Met deze handige set creëert u moeiteloos stempels met losse lettertjes en cijfers van 2.5 mm en 3.5 mm hoogte, waardoor u uw boodschap op een professionele en gepersonaliseerde manier kunt overbrengen.

Kenmerken:

 • Doe-het-zelf stempel: Met deze set kunt u de tekst van uw stempel zo vaak als u wilt aanpassen. Dit is bijzonder handig wanneer u regelmatig veranderingen wilt aanbrengen in de tekst van uw stempel.
 • Geschikt voor 5 regels: Of het nu om een adres, een boodschap of een persoonlijke tekst gaat, met deze Doe Het Zelf set kunt u maximaal 5 regels tekst plaatsen op uw stempel.
 • Snel en eenvoudig: Het creëren van uw stempel met deze set gaat snel en eenvoudig, waardoor u kostbare tijd bespaart en zich kunt concentreren op andere belangrijke zaken.
 • Inclusief 2 letter/cijfersets: Bij de Colop Printer 30/2 Doe-het-zelf leveren wij een set met letterhoogte 2.5 mm en een set met letterhoogte 3.5 mm. Hiermee kunt u de hoogte van uw letters aanpassen aan uw specifieke behoeften.
 • Compact en handig: De Colop Printer 30/2 SET is een klein en handig apparaat dat gemakkelijk te hanteren is. U kunt het gemakkelijk meenemen en overal gebruiken waar stempels nodig zijn.

Let op:

 • Geen logo mogelijk: Hoewel deze set veelzijdig is voor tekst, biedt het helaas geen mogelijkheid om een logo toe te voegen aan uw stempel. Als u een logo stempel wilt, raden we u aan te kijken naar de Colop zelfinktende stempels.

Ontdek de vrijheid van creatie met de Colop Printer 30/2 Doe-het-zelf set. Personaliseer uw stempels naar wens en profiteer van het gemak van het snel en eenvoudig aanpassen van uw teksten. Met maximale afdrukafmetingen van 47 x 18 mm bent u verzekerd van een duidelijke en professionele indruk. Bestel vandaag nog uw Colop Printer 30/2 Doe-het-zelf set en zet uw stempel op unieke en veelzijdige wijze!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.