• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer 30/1 Doe het zelf

Colop Printer 30/1 Doe het zelf

Handige doe-het-zelf stempel voor 5 regels tekst. Letterhoogte 3.5 mm.

Afdrukformaat: 47 x 18mm

20,59 Excl. btw
24,91 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer 30/1SET, een complete letter/cijferset met een individuele letterhoogte van 3.5 mm.

De Colop Printer 30/1 Doe-het-zelf is een veelzijdige stempeloplossing voor iedereen die graag zelf controle heeft over de tekst op hun stempel. Met deze set van losse lettertjes en cijfers van 3.5 mm hoogte kunt u gemakkelijk en snel uw eigen stempelteksten samenstellen en aanpassen, zo vaak als u maar wilt.

Deze handige Doe Het Zelf set is perfect voor het creëren van stempels met maximaal 5 regels tekst, ideaal voor situaties waarin u regelmatig van tekst moet veranderen. Dankzij het gemak van het aanpassen van de tekst, kunt u snel en eenvoudig reageren op veranderende behoeften.

Een opvallend kenmerk van de Colop Printer 30/1 is het grote indexvenster, waardoor uw volledige tekst altijd zichtbaar is. Het ribbelprofiel op de DIY stempel maakt het werken met de losse letters en cijfers nog efficiënter en nauwkeuriger. Dit maakt het ideaal voor het creëren van gepersonaliseerde naam- en adresstempels, maar ook voor toepassingen met wisselende teksten.

Houd er rekening mee dat deze Doe-het-zelf stempelset geen mogelijkheid biedt om een logo toe te voegen. Indien u een stempel met een logo wenst, raden we aan om naar de Colop zelfinktende stempels te kijken.

Met de Colop Printer 30/1SET krijgt u een complete letter/cijferset met een individuele letterhoogte van 3.5 mm. Hiermee bent u verzekerd van een duidelijke en professionele afdruk van maximaal 47 x 18 mm.

Klein, handig en uiterst functioneel - de Colop Printer 30/1 Doe-het-zelf biedt u de vrijheid om uw stempelteksten aan te passen en te personaliseren, wat het een essentieel hulpmiddel maakt voor thuis, kantoor of zelfs creatieve projecten.

Vergelijkbaar met de Trodat Typo 4912, kunt u erop vertrouwen dat de Colop Printer 30/1SET aan uw verwachtingen voldoet en een betrouwbare stempeloplossing biedt voor al uw Doe-het-zelf stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.