• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer 20/1 Doe het zelf

Colop Printer 20/1 Doe het zelf

Handige doe-het-zelf stempel voor 4 regels tekst. Letterhoogte 3.5 mm.

Afdrukformaat: 38 x 14mm

18,30 Excl. btw
22,14 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

De Colop Printer 20/1 Doe-het-zelf stempelset is klein, handig en veelzijdig.

Met de Colop Printer 20/1 Doe-het-zelf stempelset kunt u zelf uw stempel ontwerpen en aanpassen naar uw wensen. Deze handige doe-het-zelf stempel wordt geleverd met losse lettertjes en cijfers van 3.5 mm hoogte, waardoor u de tekst op uw stempel zo vaak als u wilt kunt wijzigen. Ideaal voor situaties waarin u regelmatig verschillende teksten wilt gebruiken, en het is een snelle en eenvoudige manier om uw stempel aan te passen.

De stempelset biedt ruimte voor maximaal 4 regels tekst, waardoor u voldoende mogelijkheden heeft om uw boodschap over te brengen. Het maximale afdrukformaat van 14 x 38 mm zorgt ervoor dat uw stempel compact en overzichtelijk blijft.

Een uniek kenmerk van de Colop Printer 20/1 is het grote indexvenster, waardoor uw volledige tekst altijd zichtbaar is tijdens het stempelen. Het gebruik van losse letters en cijfers in combinatie met het ribbel profiel op de doe-het-zelf-stempel biedt u de flexibiliteit om uw naam en adres stempel te creëren, of om snel wisselende teksten te verwerken.

Houd er rekening mee dat deze set geen mogelijkheid biedt voor het afdrukken van een logo. Indien u een logo stempel wenst, raden we u aan om te kijken naar de Colop zelfinktende stempels, die deze optie wel bieden.

De Colop Printer 20/1 Doe-het-zelf stempelset is klein, handig en veelzijdig. Het wordt geleverd met een complete letter- en cijferset, waarbij elke individuele letter een hoogte heeft van 3.5 mm. Dit geeft uw stempel een professionele uitstraling en zorgt voor duidelijke afdrukken.

Vergelijkbaar met de Trodat Typo 4911, biedt de Colop Printer 20/1 Doe-het-zelf stempelset uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. Kies voor gemak en creatieve vrijheid met deze hoogwaardige doe-het-zelf-letterstempels van Colop. Maak uw stempel persoonlijk, veelzijdig en altijd klaar voor gebruik!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.