• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Colop Printer 10 Deurwaarder

Stempel speciaal voor deurwaarders

Afdrukformaat: 27 x 10mm

17,72 Excl. btw
21,44 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Optimaliseer Uw Professionalisme met de Colop Printer 10 Deurwaarder Stempel

Maak kennis met de belichaming van efficiëntie en milieubewustzijn: de Colop Printer 10 Deurwaarder Stempel. Deze zelfinktende stempel, zorgvuldig ontworpen voor deurwaarders, beschikt over een robuust kunststof frame en een ingebouwd inktkussen voor een vlekkeloze en consequente stempelervaring.

De Colop Printer 10 Deurwaarder Stempel is een onmisbaar hulpmiddel en draagt de essentiële inscriptie "voor afschrift:" met een personaliseerbare regel voor uw naam, waardoor uw documenten een professionele uitstraling krijgen.

Bereik moeiteloos onberispelijke, vlijmscherpe afdrukken die garant staan voor maximale precisie in uw werk. U kunt erop vertrouwen dat uw gestempelde documenten een verzorgde en scherpe indruk achterlaten.

In een tijdperk waarin milieubewustzijn van groot belang is, is de Colop Printer 10 Deurwaarder Stempel met trots CO2-neutraal. U kunt uw verantwoordelijkheden uitvoeren met de wetenschap dat u bijdraagt aan een groenere toekomst.

Voor extra gemak en duurzaamheid is het inktkussen van deze stempel eenvoudig vervangbaar, wat de levensduur van uw stempel verlengt en afval minimaliseert.

Pas uw stempelwerk aan naar uw specifieke wensen door te kiezen uit verschillende beschikbare inktkleuren, wat u de flexibiliteit biedt om aan elke situatie aan te passen.

De Colop Printer 10 Deurwaarder Stempel stelt u in staat om professioneel, efficiënt en duurzaam te werken. Vertrouw op de betrouwbaarheid van dit voortreffelijke hulpmiddel en breng uw stempelwerk naar nieuwe hoogten, terwijl u bewuste keuzes maakt voor het milieu. Omarm de toekomst van deurwaardersstempels met de Colop Printer 10 Deurwaarder Stempel van vandaag.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.