• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
P700/S8 Colop Hand Datumstempel

Colop P700/S8

P700/S8 hand/datumstempel met eigen tekst. Schaf hierbij een los stempelkussen aan.

Afdrukformaat: 90 x 55mm

65,01 Excl. btw
78,66 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Allround Colop P700/S8 Datumstempel - Pas aan en stempel!

 

Product Info: De Colop P700/S8 is een multifunctionele datumstempel zonder inkt, voorzien van een tekstplaat om uw eigen tekst en/of logo toe te voegen. Deze stempels zijn veelgebruikt in administratie, boekhouding en kantooromgevingen. Met een maximale afdrukafmeting van 90x55mm en de datum onder het midden, zorgt de Colop P700/S8 voor scherpe afdrukken.

 

Kenmerken:

 • Personaliseer uw stempel online: Ontwerp uw unieke stempel met behulp van onze handige online tool, waar u uw eigen tekst en/of logo rond de datum kunt plaatsen.
 • Geschikt voor stempelkussens: Bestel een apart stempelkussen dat geschikt is voor uw stempelmodel. Voor grotere stempels heeft u een groter stempelkussen nodig. Aarzel niet om ons om advies te vragen.
 • Geschikt voor standaard papier: Voor afdrukken op gewoon papier raden we het Colop stempelkussen Micro 2 of Micro 3 aan.
 • Eenvoudig instellen van de datum: De datuminstelling verloopt soepel en sterk dankzij de betrouwbare radertjes.
 • Compact en stabiel: Ondanks de veelzijdigheid zijn de Colop P700/S8 stempels compact en stabiel op uw bureau.

 

Toepassingen:

 • Combinatie van datum en tekst/logo: Met de Colop P700/S8 kunt u in één handeling zowel een datum als een bijbehorende tekst en/of logo stempelen. De tekst kan variëren, zoals 'geldig tot' of 'betaald op', maar ook uw eigen bedrijfsgegevens.
 • Gemakkelijk instellen van de datum: De radertjes voor de datum lopen soepel en sterk, waardoor het instellen van de gewenste datum moeiteloos verloopt.
 • Personaliseer uw stempel: Maak gebruik van onze online ontwerptool om uw stempel volledig te personaliseren. Volg onze templates om stap voor stap uw eigen datumstempel met tekstplaat te creëren. U ziet direct online het resultaat en kunt zelfs een drukproef printen voor controle. Heeft u al een eigen ontwerp? Dan kunt u dit gemakkelijk uploaden in formaten zoals PDF, JPG, TIF, BMP, EPS of AI. Onze bekwame stempelmakers zorgen voor een zorgvuldige productie van uw stempel.
 • Eenvoudig bestellen: Het bestellen van uw Colop P700/S8 datumstempel is een kwestie van minuten. Kies het gewenste model, ontwerp uw stempel online volgens uw wensen en stuur uw bestelling direct naar ons door. Als u vragen heeft over onze stempels of uw bestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen.

 

Met de Colop P700/S8 datumstempel met tekstplaat kunt u flexibel uw stempel personaliseren en efficiënt afdrukken maken voor uw administratie, boekhouding of kantoorbehoeften.

 

 

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.