• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
P700/S5 Colop Hand Datumstempel

Colop P700/S5

P700/S5 hand/datumstempel met eigen tekst. Schaf hierbij een los stempelkussen aan.

Afdrukformaat: 54 x 35mm

45,61 Excl. btw
55,19 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Creëer professionele afdrukken met de Colop P700/S5 Datumstempel met Tekstplaat

 

Productomschrijving: 

De Colop P700/S5 is een hoogwaardige niet-zelfinktende datumstempel met een veelzijdige tekstplaat voor eigen tekst en/of een logo. Ideaal voor gebruik in administratie en boekhouding, biedt deze stempel een scherpe en duidelijke afdruk. Met een afdrukformaat van maximaal 54x35mm is hij perfect geschikt voor kantoorgebruik.

 

Kenmerken:

 • Niet-zelfinktende datumstempel met tekstplaat
 • Mogelijkheid om uw ontwerp rondom de datum online te vormgeven
 • Gebruik met een los te bestellen stempelkussen; grotere modellen vereisen een groter stempelkussen
 • Aanbevolen stempelkussens voor standaard papier: Colop stempelkussen Micro 2 of Micro 3
 • Eenvoudig instellen van de datum met vlot lopende en sterke radertjes
 • Compact ontwerp voor stabiele plaatsing op uw bureau

 

Personalisatie: Geef uw stempel een persoonlijke touch en laat deze opvallen met onze online creator. Ontwerp stap voor stap uw datumstempel met tekstplaat met behulp van onze templates. Bekijk onmiddellijk het resultaat van uw ontwerp en print zelfs een drukproef ter controle. Heeft u zelf een ontwerp in PDF, JPG, TIF, BMP, EPS of AI formaat? Upload het eenvoudig in onze online creator, en onze eigen stempelmakers gaan aan de slag om uw stempel te produceren.

 

Snelle en eenvoudige bestelling: Het bestellen van uw Colop P700/S5 datumstempel duurt slechts enkele minuten. Kies uw gewenste stempel, ontwerp deze naar wens en stuur uw order naar ons door. Heeft u vragen over onze stempels of uw bestelling? Ons team staat klaar om u professioneel advies te geven via chat, mail of telefoon.

 

Met de Colop P700/S5 Datumstempel met Tekstplaat maakt u indrukwekkende en professionele afdrukken die perfect passen bij uw bedrijfsbehoeften. Gebruik de veelzijdigheid van de tekstplaat om niet alleen de datum, maar ook bijhorende teksten en logo's in één beweging te stempelen. Bestel vandaag nog uw gepersonaliseerde datumstempel en optimaliseer uw administratieve processen!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.