• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
P700 Colop handstempel met tekstplaat

Colop P700/S1

Colop P700/S1. Stempel met tekstplaat voor max. 18 regels eigen tekst/logo plus datum.

116,62 Excl. btw
141,11 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Ontwerp uw eigen unieke datumstempel met tekstplaat - Colop P700/S1

 

Productomschrijving: 

De Colop P700/S1 is een niet-zelfinktende datumstempel met een tekstplaat, speciaal ontworpen voor gebruik in administratie en boekhouding. Met deze stempel kunt u eenvoudig en snel een mooie, scherpe afdruk maken op uw documenten. De stempel biedt een afdrukformaat van maximaal 100x100mm, waardoor hij vooral geschikt is voor kantoorgebruik.

 

Belangrijkste kenmerken:

 • Mogelijkheid tot personalisatie: Rondom de datum kunt u uw eigen ontwerp online vormgeven. Voeg tekst en/of logo toe aan de stempel, passend bij uw bedrijf of specifieke administratieve behoeften.
 • Los te bestellen stempelkussen: Voor gebruik met deze stempel heeft u een stempelkussen nodig, dat apart verkrijgbaar is. Afhankelijk van het stempelmodel en uw voorkeuren adviseren wij het Colop stempelkussen Micro 2 of Micro 3. Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste kussen als u twijfelt.
 • Gemakkelijk instelbare datum: Het instellen van de datum is zeer eenvoudig dankzij de vlotte en sterke radertjes voor de datuminstelling. U kunt de stempel naar eigen wens aanpassen voor elk document.
 • Compact en stabiel ontwerp: Ondanks hun functionaliteit zijn de Colop P700/S1 datumstempels met tekstplaat vrij compact. Ze staan stevig op uw bureau en zijn altijd binnen handbereik.
 • Creëer uw eigen ontwerp: Met behulp van onze online creator heeft u de mogelijkheid om uw stempel volledig naar wens te ontwerpen. U kunt stap voor stap uw datumstempel met tekstplaat opbouwen en direct het resultaat zien. Ook kunt u zelf een drukproef printen ter controle. Als u al een eigen ontwerp heeft, kunt u dit uploaden in de formaten PDF, JPG, TIF, BMP, EPS of AI.
 • Eenvoudig bestelproces: Het bestellen van uw gepersonaliseerde stempel duurt slechts enkele minuten. Kies het gewenste stempelmodel, ontwerp uw stempel en stuur uw bestelling naar ons door.
 • Professionele ondersteuning: Als u vragen heeft over onze stempels of hulp nodig heeft bij uw bestelling, kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons team staat klaar om u professioneel advies te geven via chat, e-mail of telefoon.

 

Geef uw administratie en boekhouding een persoonlijke touch met de Colop P700/S1 datumstempel met tekstplaat. Ontwerp uw eigen stempel en zorg voor een opvallende en professionele indruk op al uw documenten.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.