• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
P700 Colop handstempel met tekstplaat

Colop P700/16

Colop P700/16. Stempel met tekstplaat voor max. 6 regels eigen tekst/logo plus datum.

Afdrukformaat: 60 x 40mm

46,99 Excl. btw
56,86 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop P700/16 - Niet-zelfinktende Datumstempel met Tekstplaat voor Professioneel Kantoorgebruik

 

Productomschrijving: 

De Colop P700/16 is een hoogwaardige niet-zelfinktende datumstempel met een tekstplaat, speciaal ontworpen voor gebruik in de administratie en boekhouding. Met dit veelzijdige stempelapparaat kunt u niet alleen de datum, maar ook uw eigen tekst en/of logo in één vloeiende beweging afdrukken. De Colop P700/16 staat garant voor een scherpe en heldere afdruk en is ideaal voor dagelijks gebruik op kantoor.

 

Belangrijkste kenmerken:

 • Afdrukformaat: maximaal 60x40mm.
 • Eenvoudig ontwerp: U kunt online uw eigen ontwerp rondom de datum maken.
 • Stempelkussen: Een los te bestellen stempelkussen is vereist. Voor grotere modellen heeft u een groter stempelkussen nodig. Ons team staat klaar om u te adviseren bij twijfel over het juiste kussen.
 • Geschikte stempelkussens: Voor standaard papier raden wij het Colop stempelkussen Micro 2 of Micro 3 aan. In het menu bij "stempelkussens" vindt u meer informatie.
 • Personalisatie: Maak uw stempel persoonlijker door uw eigen tekst en/of logo toe te voegen met behulp van onze online creator.
 • Eenvoudig instellen: De datum is gemakkelijk in te stellen dankzij de soepele en duurzame radertjes.
 • Compact en stabiel: Ondanks de functionaliteit zijn de stempels vrij compact en staan ze stabiel op uw bureau voor snel gebruik.

 

Hoe werkt het:

 1. Maak uw stempel persoonlijk: Gebruik onze online creator om uw stempel te ontwerpen met onze stap-voor-stap template. U kunt direct het resultaat van uw ontwerp zien en een drukproef printen voor controle. Als u al een eigen ontwerp heeft, kunt u dit eenvoudig uploaden in formaten zoals PDF, JPG, TIF, BMP, EPS of AI.
 2. Bestelling in enkele minuten: Selecteer de gewenste stempel, ontwerp uw eigen unieke creatie en stuur uw bestelling naar ons door.
 3. Professionele ondersteuning: Heeft u vragen of behoefte aan professioneel advies? Ons team staat voor u klaar via chat, mail of telefoon.

 

Met de Colop P700/16 datumstempel met tekstplaat kunt u uw administratieve processen stroomlijnen en uw documenten voorzien van een professionele en gepersonaliseerde uitstraling. Bestel vandaag nog uw eigen Colop P700/16 stempel en ervaar het gemak en de kwaliteit die deze stempel te bieden heeft voor kantoorgebruik.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.