• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
P700 Colop handstempel met tekstplaat

Colop P700/10

Colop P700/10. Stempel met tekstplaat voor max. 2 regels eigen tekst/logo plus datum.

Afdrukformaat: 55 x 25mm

33,87 Excl. btw
40,98 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop P700/10 Datumstempel met Tekstplaat 55x25 mm

Maak uw eigen unieke afdruk!

 

Productomschrijving: 

De Colop P700/10 is een veelzijdige niet-zelfinktende datumstempel met een tekstplaat, speciaal ontworpen voor gebruik in administratie en boekhouding. Met dit stempelapparaat kunt u een mooie scherpe afdruk maken, waardoor het ideaal is voor kantoorgebruik. Het afdrukformaat van maximaal 55x25 mm biedt voldoende ruimte voor een datum en bijbehorende tekst en/of logo.

 

Kenmerken:

 • Niet-zelfinktende datumstempel met tekstplaat voor eigen ontwerp en/of logo.
 • Ideaal voor gebruik in administratie en boekhouding.
 • Maakt een scherpe en duidelijke afdruk.
 • Afdrukformaat tot 55x25mm.

 

Voordelen van de Colop P700/10:

 1. Eenvoudig ontwerpen: Rondom de datum kunt u zelf uw ontwerp online vormgeven met onze handige online creator.
 2. Compatibel met stempelkussen: De stempels worden gebruikt in combinatie met een stempelkussen. Voor grotere modellen heeft u een groter stempelkussen nodig, en ons team staat klaar om u daarbij te adviseren.
 3. Geschikt voor standaard papier: Als u op standaard papier wilt stempelen, raden wij het Colop stempelkussen Micro 2 of Micro 3 aan.
 4. Makkelijke datuminstelling: De radertjes voor de datum zijn vlot en sterk, waardoor u de datum eenvoudig kunt instellen.
 5. Compact en stabiel: De Colop P700/10 is een compact stempelapparaat dat stabiel op uw bureau staat, zodat u het altijd snel bij de hand heeft.

 

Personalisatie en creativiteit:

 • Ontwerp uw eigen stempel: Dankzij onze online creator kunt u stap voor stap uw eigen datumstempel met tekstplaat ontwerpen.
 • Voeg tekst en logo toe: Maak uw stempel persoonlijk door tekst en/of logo toe te voegen. Denk aan relevante teksten zoals 'geldig tot' of 'betaald op', of promoot uw bedrijf met uw bedrijfsgegevens of logo.
 • Gemakkelijke productie: Upload uw eigen ontwerp in PDF, JPG, TIF, BMP, EPS of AI-formaat, en onze stempelmakers gaan ermee aan de slag.

 

Bestellen en service:

 • Snel en gemakkelijk bestellen: U kiest de stempel, ontwerpt deze naar wens, en plaatst uw bestelling.
 • Snelle levering: Bestelt u voor 15:00, dan kan onze stempelfabriek dezelfde werkdag nog uw stempel produceren en verzenden.
 • Wereldwijde levering: Wij leveren ook in het buitenland, dus u kunt uw stempel laten bezorgen waar u maar wilt.
 • Klantenservice: Heeft u vragen over onze stempels of uw bestelling? Neem contact met ons op via chat, e-mail, telefoon of het invulformulier op onze website. Ons team staat klaar om u professioneel advies te geven.

 

Met de Colop P700/10 datumstempel met tekstplaat maakt u uw eigen unieke en professionele afdrukken, perfect geschikt voor uw administratieve en boekhoudkundige behoeften. Personaliseer uw stempel en laat uw documenten opvallen met relevante teksten, logo's en bedrijfsgegevens. Bestel nu en ervaar het gemak van snel en eenvoudig stempelen!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.