• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Mini S126

Colop Mini Printer S126

Colop Printer S126. Nummerstempel, zelfinktend, met 6 posities in 4 mm. hoogte.

14,70 Excl. btw
17,79 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Mini Printer S126. Zelfinktende stempel met alleen een 6 doordraaibare cijfers. 

Schifthoogte 4 mm.

Maak kennis met de Colop Printer S126 - jouw betrouwbare zelfinktende cijferbandstempel voor al je administratieve behoeften! Met zijn handmatig doordraaibare cijferband met alleen een 6, is deze standaard stempel een onmisbaar hulpmiddel voor het nauwkeurig markeren van getallen en datums.

Bestel nu moeiteloos jouw eigen gepersonaliseerde Colop S126 cijferbandstempel online. Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp kun je eenvoudig de gewenste cijfers instellen voor elke afdruk. Of het nu gaat om datums, nummering of andere coderingen, deze stempelautomaat staat altijd klaar om aan jouw eisen te voldoen.

Met het ingebouwde inktkussen maak je duizenden afdrukken zonder je zorgen te hoeven maken over het vervangen van inkt. Bovendien kun je kiezen uit diverse inktkleuren, waardoor je de stempelafdrukken kunt aanpassen en je documenten netjes en georganiseerd houdt.

De Colop Printer cijferbandstempel biedt dezelfde kwaliteit en prestaties als de bekende Trodat Printy stempels. Vertrouw op de betrouwbaarheid van Colop om aan al je stempelbehoeften te voldoen.

Aarzel niet langer - druk op de bestelknop en maak je aankoop voor de Colop Printer S126 cijferbandstempel compleet. Vereenvoudig jouw dagelijkse administratie, datumering en codering met deze praktische en duurzame stempel. Of het nu op kantoor is of voor persoonlijk gebruik, de Colop Printer S126 zal je zeker niet teleurstellen!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.