• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Garage Colop Mini Printer S 120/PD

Garage Colop Mini Printer S 120/PD

Vakje formaat tekst links van de datum maximaal 23x8 mm.

21,12 Excl. btw
25,56 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Krachtige Zelfinktende Stempel voor Autobedrijven - Colop Mini Printer S 120/PD

Ontdek de veelzijdige Colop Mini Printer S 120/PD, speciaal ontworpen voor autobedrijven, die uw garage werkplaats perfect zal aanvullen. Met de mogelijkheid om uw eigen persoonlijke datum en tekstplaat toe te voegen, biedt deze zelfinktende stempel flexibiliteit en maatwerk. Efficiëntie en gemak zijn gegarandeerd dankzij de gebruiksvriendelijke stempelautomaat en het ingebouwde inktkussen, dat langdurig gebruik mogelijk maakt met ca. 4.000 tot 7.000 afdrukken voordat bijvullen nodig is.

 

Voordelen:

Duurzaam en Efficiënt: Profiteer van het langdurige ingebouwde inktkussentje van de Colop Mini Printer S 120/PD, dat tot wel duizenden afdrukken meegaat, waardoor u ongestoord kunt blijven stempelen zonder frequente inktvervanging.

Maatwerk Ontwerp: Personaliseer uw stempels eenvoudig online met uw eigen unieke datum en tekstplaat. Speciaal voor uw garage werkplaats om de professionaliteit te versterken.

Gebruiksvriendelijk: De Colop Mini Printer S 120/PD is ontworpen met gebruiksgemak als prioriteit. Dankzij de stempelautomaat is stempelen moeiteloos en bespaart het kostbare tijd.

Langdurige Afdrukken: Geniet van duurzame en hoogwaardige afdrukken met het inktkussen dat tot duizenden afdrukken meegaat voordat het moet worden bijgevuld.

Kleurvariatie: Kies uit verschillende kleuren voor uw afdrukken, waardoor u de stempel perfect kunt afstemmen op uw branding of persoonlijke voorkeur.

Inclusief Tekst/Logo-Opdruk: De prijs van de Colop Mini Printer S 120/PD is inclusief tekst/logo-opdruk, zonder extra kosten voor het toevoegen van uw bedrijfsnaam of logo.

Eenvoudig Ontwerpen en Bestellen: Met de handige opmaakkeuze hieronder kunt u moeiteloos uw eigen Garage werkplaats stempel ontwerpen en bestellen. U heeft ook de mogelijkheid om uw eigen bestand te uploaden voor nog meer gemak.

De Colop Mini Printer S 120/PD is uw ideale partner als autobedrijf, die u voorziet van een betrouwbare, aanpasbare en duurzame garagestempel, zodat u uw werkplaats efficiënt kunt beheren en professioneel kunt presenteren.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.