• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Eos 20 voorbeïnkte inktende stempel

Colop EOS 20

EOS 20. Max. 4 regels. Geschikt voor ca 20.000 afdrukken.

Afdrukformaat: 38 x 14mm

36,94 Excl. btw
44,70 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

EOS 20 Stempel: Maatwerk met Scherpe Afdrukken voor Kantoorgebruik!"

Productomschrijving: De Colop EOS 20 stempel is een hoogwaardige zelfinktende stempel die zich onderscheidt door zijn duurzaamheid en scherpe afdrukken. Deze stempel is speciaal ontworpen om aan al uw kantoorbehoeften te voldoen, of u nu tekst, logo's of andere afbeeldingen wilt stempelen. Met zijn veelzijdige mogelijkheden en gepersonaliseerde functies biedt de EOS 20 stempel de perfecte oplossing voor uw professionele afdrukbehoeften.

 

Kenmerken:

 • Zelfinktend: De EOS 20 stempel heeft een innovatieve foamlaag met inkt, waardoor deze geen apart inktkussentje nodig heeft. Hierdoor is het gebruik van de stempel snel, eenvoudig en vrij van geknoei.
 • Lange levensduur: Met een indrukwekkende capaciteit van maximaal 20.000 afdrukken gaat de EOS 20 stempel lang mee voordat u de inkt hoeft bij te vullen.
 • Navulbare inkt: Zodra de inkt na duizenden afdrukken op is, kunt u de EOS 20 stempel eenvoudig bijvullen met onze speciale EOS inkt, beschikbaar in vier verschillende kleuren: zwart, blauw, rood en groen.
 • Scherpe afdrukken: Dankzij de geavanceerde technologie van de EOS stempels worden elke keer scherpe en duidelijke afdrukken gemaakt, waardoor uw documenten een professionele uitstraling krijgen.
 • Geschikt voor kantoorgebruik: De EOS 20 stempel is speciaal ontworpen voor kantoorgebruik, waardoor het een essentieel hulpmiddel is voor dagelijkse administratieve taken en papierwerk.

 

Belangrijke opmerkingen:

 • Gebruik altijd de speciale EOS inkt en beïnkt de stempel nooit met een andere inktsoort. Dit garandeert de beste resultaten en verlengt de levensduur van uw stempel.
 • De EOS inkt is niet alleen geschikt voor standaard papier, maar kan vaak ook op MC papier worden gebruikt. Dit gladde papiertype zorgt voor een foutloze afdruk, zelfs op moeilijkere oppervlakken.
 • De EOS 20 stempel heeft een afdrukformaat van 38x14mm, ideaal voor diverse toepassingen.
 • Het afdekkapje aan de onderzijde van de stempel dient ter bescherming en om stof tegen te houden. Zorg ervoor dat u altijd dit afdekkapje gebruikt om uw stempel te beschermen wanneer deze niet in gebruik is.

Met de EOS 20 stempel in handen heeft u een veelzijdig hulpmiddel om uw documenten te personaliseren en uw werkzaamheden efficiënter te maken. Plaats vandaag nog uw bestelling en ontvang uw maatwerk stempel binnen 1 a 2 dagen! Voor meer gepersonaliseerde stempelopties, inclusief handtekening stempels en andere afbeeldingen, kunt u gebruikmaken van onze handige creator-tool.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.