• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Classic 2660 GREEN LINE | Stempelfabriek.nl

Colop Classic 2660GL

Colop 2660 GL milieuvriendelijke stempel voor max. 6 regels eigen tekst/logo en datum.

Afdrukformaat: 58 x 37mm

83,04 Excl. btw
100,48 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Classic 2660 Green Line - De Duurzame Keuze

Met de Colop Classic 2660 Green Line haalt u een hoogwaardige datumstempel in huis die geschikt is voor maximaal 6 regels tekst naar keuze. Deze stempel heeft een doordraaibare datum en biedt u de mogelijkheid om belangrijke berichten, notities of andere aanduidingen moeiteloos te voorzien van een duidelijke en professionele afdruk. De maximale afdrukafmeting van 58x37mm geeft u voldoende ruimte voor uw boodschap, terwijl de afdrukhoogte van 4mm ervoor zorgt dat uw tekst en datum helder en leesbaar zijn.

 

Voordelen:

Zelfinktend: De Colop Classic 2660 Green Line is uitgerust met een ingebouwd inktkussen, wat betekent dat u geen aparte inkt nodig heeft voor het stempelen. Het stempelkussen gaat gemiddeld 4.000 tot 7.000 afdrukken mee, waardoor u langdurig gebruik kunt maken van deze stempel zonder zorgen over het inktniveau.

Degelijk en Duurzaam: Deze stempel is vervaardigd met hoogwaardige materialen, waaronder een stevig metalen montuur, om ervoor te zorgen dat hij bestand is tegen frequent gebruik. De Colop Classic 2660 Green Line staat bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid, zodat u keer op keer scherpe en heldere afdrukken kunt maken.

Gemakkelijk te Vervangen: Het ingebouwde stempelkussen is eenvoudig door uzelf te vervangen wanneer het inktniveau laag wordt. Dit bespaart u tijd en moeite, omdat u niet steeds een nieuw stempelkussen hoeft aan te schaffen.

Milieuvriendelijk: Als onderdeel van de Green Line-collectie is de Colop Classic 2660 Green Line een bewuste keuze voor het milieu. Ongeveer 80% van het materiaal van deze stempel is gemaakt van gerecycled kunststof, waardoor u bijdraagt aan een duurzamere toekomst zonder in te leveren op prestaties.

Aanpasbaar: Als u in de toekomst een nieuwe tekst wilt omdat uw bericht is gewijzigd, dan is dat geen probleem. U kunt eenvoudig een nieuw stempelplaatje bestellen en dit in de Colop Classic 2660 Green Line plaatsen.

Met de Colop Classic 2660 Green Line kiest u voor een betrouwbare, milieuvriendelijke en aanpasbare datumstempel die perfect is voor uw dagelijkse stempelbehoeften. Kies voor duurzame kwaliteit en maak indruk met heldere, professionele afdrukken!

 

 

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.