• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Classic 2360 GREEN LINE

Colop Classic 2360GL

Colop 2360 GL milieuvriendelijke stempel voor max. 4 regels tekst/logo en datum.

Afdrukformaat: 45 x 30mm

62,29 Excl. btw
75,37 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Classic 2360 Green Line - Milieuvriendelijke Zelfinktende Datumstempel

De Colop Classic 2360 Green Line is een veelzijdige datumstempel met doordraaibare functie en ruimte voor maximaal 4 regels tekst naar keuze. Met een indrukwekkend afdrukformaat van 45x30mm en een afdrukhoogte van 4 mm voor zowel de datum als de tekst, is deze stempel perfect voor het markeren van belangrijke documenten, papierwerk en meer. De stempel is voorzien van een ingebouwd stempelkussen dat maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken mee kan gaan, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over frequente inktvervanging.

 

Voordelen:

  • Milieuvriendelijke keuze: De Colop Classic 2360 Green Line is vervaardigd met het oog op duurzaamheid. Het stempelmontuur bestaat voor maar liefst 80% uit gerecycled kunststof, waardoor u een positieve bijdrage levert aan het milieu met uw aankoop.
  • Zelfinktende efficiëntie: Dankzij het ingebouwde stempelkussen hoeft u geen externe inktkussens aan te schaffen. Dit zorgt voor een soepel en efficiënt stempelproces zonder geknoei of gedoe.
  • Duurzame kwaliteit: Met een stevig metalen montuur is de Colop Classic 2360 Green Line ontworpen om bestand te zijn tegen veelvuldig gebruik. U kunt vertrouwen op de degelijke en duurzame kwaliteit van deze stempel, zelfs bij intensief dagelijks gebruik.
  • Aanpasbaarheid: De stempel biedt ruimte voor maximaal 4 regels tekst, wat u de vrijheid geeft om uw eigen aangepaste boodschap, contactgegevens of andere relevante informatie toe te voegen. Als uw tekst in de toekomst verandert, kunt u eenvoudig een nieuw stempelplaatje bestellen, zonder dat u een geheel nieuwe stempel hoeft aan te schaffen.

De Colop Classic 2360 Green Line is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een milieuvriendelijke, efficiënte en duurzame datumstempel. Met zijn veelzijdige functies en aanpasbare tekstopties biedt deze stempel alles wat u nodig heeft voor een soepel en professioneel stempelproces. Geef uw documenten en papierwerk een onmiskenbare markering met deze hoogwaardige zelfinktende datumstempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.