• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Classic 2360

Colop Classic 2360

Colop 2360. Zelfinktende stempel (topkwaliteit) voor max. 4 regels tekst/logo en datum.

Afdrukformaat: 45 x 30mm

62,29 Excl. btw
75,37 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Classic 2360 Datumstempel - Efficiënt en Duurzaam

De Colop Classic 2360 is een veelzijdige zelfinktende stempel met een doordraaibare datum en de mogelijkheid om maximaal 4 regels tekst naar keuze af te drukken. Met een afdrukformaat van 45x30mm en een afdrukhoogte van 4mm, biedt deze stempel een optimale balans tussen functionaliteit en compactheid.

 

Voordelen:

Efficiënt ontwerp: Met de doordraaibare datum en het vermogen om maximaal 4 regels tekst af te drukken, is de Colop Classic 2360 ideaal voor het stempelen van belangrijke informatie, zoals data, adresgegevens, notities en meer.

Zelfinktend: Dankzij het ingebouwde stempelkussen is deze stempel zelfinktend, waardoor u zich nooit zorgen hoeft te maken over het apart inkt aanbrengen voor elke afdruk. Het inktkussen gaat maar liefst 4.000 à 7.000 afdrukken mee, waardoor u langdurig kunt stempelen zonder onderbreking.

Duurzame kwaliteit: De Colop Classic 2360 is vervaardigd met een stevig metalen montuur en hoogwaardige materialen, wat resulteert in een stempel die bestand is tegen intensief en veelvuldig gebruik. U kunt vertrouwen op de degelijke kwaliteit voor consistente prestaties.

Gemakkelijk te onderhouden: Het inktkussen is eenvoudig door uzelf te vervangen wanneer dat nodig is. Hierdoor blijft uw stempel altijd in optimale conditie en levert het afdrukken van hoge kwaliteit.

Aanpasbaar: Als uw tekst in de loop der tijd verandert, hoeft u geen volledig nieuwe stempel aan te schaffen. U kunt altijd een nieuw stempelplaatje verkrijgen, waardoor de Colop Classic 2360 een duurzame investering is op lange termijn.

Breng gemak, efficiëntie en duurzaamheid samen in één handige stempel met de Colop Classic 2360. Deze datumstempel biedt veelzijdigheid en betrouwbaarheid voor dagelijks gebruik in elk kantoor, thuis of in de professionele omgeving.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.