• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Classic 2106/P

Colop Classic 2106/P

Colop Classic Line 2106/P. Stempel (topkwaliteit) 6 cijferbanden en 2 regels tekst.

62,83 Excl. btw
76,02 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Krachtige Colop Classic 2106/P - Zelfinktende Cijferbandstempel voor Gebruiksgemak

Ontdek de veelzijdige Colop Classic 2106/P, een zelfinktende stempel van uitmuntende kwaliteit uit de befaamde Classic Line. Deze stempel is ontworpen om moeiteloos en langdurig te presteren. Met 6 aanpasbare cijferbanden en een tekstplaat naar keuze, kunt u uw boodschap op maat maken. Of het nu data, nummers, of andere cruciale informatie betreft, deze stempel staat altijd klaar om scherpe afdrukken te leveren.

 

Voordelen:

Langdurig gebruiksgemak: De ingebouwde stempelkussen van de Colop Classic 2106/P gaat tot wel 4.000 à 7.000 afdrukken mee, waardoor frequente inktvervangingen niet nodig zijn, zelfs bij intensief gebruik.

Stevige constructie: Dankzij het robuuste metalen montuur is deze stempel bestand tegen dagelijkse slijtage, waardoor hij u betrouwbaarheid biedt bij veelvuldig gebruik, telkens opnieuw.

Gemakkelijk inktkussen vervangen: Wanneer het inktkussen leeg is, kunt u dit moeiteloos zelf vervangen, waardoor kostbare tijd wordt bespaard en u snel weer kunt stempelen.

Volledig aanpasbaar: De Colop Classic 2106/P cijferbandstempel biedt u de vrijheid om het stempelplaatje volledig naar uw wensen aan te passen. Mocht uw boodschap veranderen, dan kunt u zonder enige moeite een nieuw stempelplaatje laten maken en doorgaan met stempelen met de gewenste tekst.

Ervaar de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van de Colop Classic 2106/P cijferbandstempel. Deze stempel is uitermate geschikt voor dagelijks gebruik in kantoren, magazijnen, administratieve afdelingen en meer. Geniet van het gebruiksgemak van een zelfinktende stempel die zich perfect aanpast aan uw behoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.