• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Classic 2106 cijferstempel

Colop Classic 2106

Colop Classic Line 2106, cijferbandstempel 4 mm hoog, met 6 banden. Topkwaliteit.

28,44 Excl. btw
34,41 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Classic 2106 - Zelfinktende Cijferbandstempel voor Soepele Afdrukken

De Colop Classic 2106 is een hoogwaardige zelfinktende cijferbandstempel, ontworpen om moeiteloos en nauwkeurig afdrukken te leveren. Met zijn 6 banden en schrifthoogte van 4 mm is deze stempel ideaal voor diverse toepassingen, zoals het markeren van data, nummers, en andere belangrijke informatie.

 

Voordelen:

Duurzaam en Stevig: De Colop Classic 2106 is gebouwd om lang mee te gaan, zodat u er jarenlang gebruik van kunt maken zonder compromis aan de kwaliteit van de afdrukken.

Zelfinktend Gemak: Dankzij het ingebouwde inktkussen hoeft u zich geen zorgen te maken over het apart in-inkten van de stempel. Het stempelkussen voorziet zichzelf automatisch van inkt, wat een consistente en scherpe afdruk verzekert bij elke toepassing.

Lange Levensduur: Het inktkussen van de Colop Classic 2106 gaat ca. 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat het vervangen moet worden, wat betekent dat u lange tijd kunt stempelen voordat u zich weer bezig hoeft te houden met inktvervanging.

Eenvoudig Inktkussen Vervangen: Als het inktkussen uiteindelijk leeg raakt, kunt u het eenvoudig zelf vervangen. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar het verzekert ook een snelle en moeiteloze overgang naar een nieuwe inktcartridge.

Nauwkeurige Cijferafdrukken: Met 6 aanpasbare banden en een schrifthoogte van 4 mm kunt u met precisie en duidelijkheid getallen en data stempelen op verschillende documenten en materialen.

Gebruiksvriendelijk Ontwerp: De Colop Classic 2106 is ontworpen met oog voor gebruikersgemak. Het stempelen vereist minimale inspanning en zorgt voor een vloeiende en moeiteloze gebruikservaring.

Met de Colop Classic 2106 zelfinktende cijferbandstempel bent u verzekerd van een betrouwbare en efficiënte stempeloplossing voor dagelijks gebruik. De duurzaamheid, zelfinktende functie en gemakkelijke inktkussenvervanging maken dit product de ideale keuze voor al uw stempelbehoeften.

 

 

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.