• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Classic 2010/P

Colop Classic 2010/P

Colop Classic Line 2010/P. Cijferband stempel met 10 cijferbanden en t/m 4 regels tekst.

Afdrukformaat: 58 x 30mm

80,86 Excl. btw
97,84 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Ontdek de Colop Classic 2010/P - Zelfinktende Cijferbandstempel met Ingebouwd Stempelkussen

De Colop Classic 2010/P is een zeer praktische zelfinktende cijferbandstempel, speciaal ontworpen voor herhaaldelijk gebruik. Met maar liefst 10 banden voor cijfers en een tekstplaat waarop u naar wens een gepersonaliseerde tekst kunt laten aanbrengen, biedt deze stempel veelzijdigheid en functionaliteit. Het stempelkussen, geïntegreerd in het ontwerp, staat garant voor een uitstekende levensduur van 4.000 à 7.000 afdrukken. Deze stempel is vervaardigd met een solide metalen montuur en is daarom bij uitstek geschikt voor frequent gebruik.

 

Voordelen:

Duurzaam stempelplezier: Het in de stempel ingebouwde stempelkussen kan moeiteloos 4.000 à 7.000 afdrukken leveren voordat het aan vervanging toe is. Dit verzekert een langdurig gebruik zonder constant kussenvervanging.

Robuuste kwaliteit: De Colop Classic 2010/P is gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van een stevig metalen montuur. Dit garandeert dat de stempel bestand is tegen intensief gebruik en lang meegaat.

Eenvoudig vervangbaar stempelkussen: Als het stempelkussen uiteindelijk zijn levensduur heeft bereikt, kunt u het eenvoudig zelf vervangen. Hierdoor bespaart u tijd en moeite bij het vinden van specifieke onderdelen of professionele hulp.

Flexibele tekstmogelijkheden: Met de mogelijkheid om een tekst naar wens op de tekstplaat te laten graveren, biedt de Colop Classic 2010/P een hoge mate van aanpasbaarheid. Als u in de toekomst een andere tekst nodig heeft, kunt u zonder enige moeite een nieuw stempelplaatje bestellen en gebruiken.

Kortom, de Colop Classic 2010/P is een betrouwbare zelfinktende stempel die uitblinkt in duurzaamheid, veelzijdigheid en gebruiksgemak. Met het ingebouwde stempelkussen dat duizenden afdrukken kan leveren en een solide metalen montuur, is deze stempel uw ideale partner voor al uw stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.