• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Classic 2010 cijferstempel

Colop Classic 2010

Colop Classic Line 2010, cijferbandstempel 5 mm hoog, met 10 banden. Topkwaliteit.

39,03 Excl. btw
47,23 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Classic 2010 - Zelfinktende Cijferbandstempel voor Duidelijke Afdrukken

De Colop Classic 2010 is een hoogwaardige zelfinktende cijferbandstempel die uitblinkt in kwaliteit en gebruiksgemak. Met zijn 10 banden en schrifthoogte van 5 mm biedt deze stempel de perfecte oplossing voor het snel en moeiteloos markeren van cijfers, datums, prijzen of elke andere combinatie van getallen die u nodig heeft.

De stempel is ontworpen om langdurig en betrouwbaar gebruik te weerstaan. De stevige constructie zorgt voor een comfortabele grip en geeft een solide gevoel bij elke afdruk. Het ingebouwde inktkussen is een van de kenmerken die de Colop Classic 2010 onderscheidt. Dit inktkussen gaat maar liefst ca. 4.000 tot 7.000 afdrukken mee, wat garant staat voor een langdurige levensduur van de stempel zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het regelmatig vervangen van inkt.

Het bijvullen van de inkt is een eenvoudig proces dat u gemakkelijk zelf kunt uitvoeren. Dit betekent dat u altijd een scherpe, heldere afdruk krijgt zonder gedoe of knoeien met losse inktflesjes.

 

Voordelen:

 • Cijferbandstempel met 10 banden en een schrifthoogte van 5 mm voor duidelijke afdrukken.
 • Ideaal voor het markeren van cijfers, datums, prijzen en meer.
 • Stevige constructie voor langdurig gebruik en comfortabele grip.
 • Ingebouwd inktkussen gaat ca. 4.000 tot 7.000 afdrukken mee, waardoor frequente inktvervanging niet nodig is.
 • Gemakkelijk zelf het inktkussen vervangen voor continu soepele afdrukken.
 • Bespaar tijd en moeite met deze efficiënte en gebruiksvriendelijke cijferbandstempel.

Met de Colop Classic 2010 haalt u een betrouwbare en duurzame stempel in huis die voldoet aan al uw stempelbehoeften. Of het nu voor zakelijke documenten, administratieve taken of persoonlijk gebruik is, deze stempel staat garant voor consistent scherpe afdrukken zonder gedoe.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.