• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop 2008/P

Colop Classic 2008/P

Colop Classic Line 2008/P. Stempel met 8 cijferbanden en max. 4 regels tekst.

Afdrukformaat: 58 x 30mm

80,42 Excl. btw
97,31 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Classic 2008/P - Zelfinktende Cijferbandstempel met Tekstplaat naar Keuze

De Colop Classic 2008/P is een hoogwaardige zelfinktende cijferbandstempel die is ontworpen voor veelvuldig gebruik. Deze stempel maakt gebruik van de betrouwbare Classic Line-reeks van Colop en biedt een handige oplossing voor het stempelen van cijfers en een aangepaste tekst naar keuze op documenten, formulieren en meer.

Met zijn 8 verwisselbare cijferbanden en zelf te ontwerpen tekstplaat kunt u de stempel eenvoudig aanpassen aan uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het markeren van facturen, inventarisnummers, data of andere informatie, de Colop Classic 2008/P is een veelzijdige stempel die perfect is voor diverse toepassingen.

 

Voordelen:

  • Ingebouwd stempelkussen: De stempel is voorzien van een ingebouwd inktkussentje dat maar liefst 4.000 à 7.000 afdrukken meegaat. Hierdoor kunt u lange tijd stempelen zonder u zorgen te maken over het vervangen van het stempelkussen.
  • Stevig metalen montuur: De stempel is vervaardigd met een duurzaam metalen montuur, wat zorgt voor een langere levensduur en bestendigheid tegen veelvuldig gebruik.
  • Eenvoudig te vervangen stempelkussen: Wanneer het inktkussentje uiteindelijk leeg raakt, kunt u het gemakkelijk zelf vervangen. Dit bespaart tijd en moeite, zodat u snel weer aan de slag kunt.
  • Aanpasbare tekstplaat: Als u in de toekomst een nieuwe tekst op de stempelplaat wilt hebben, is dat geen enkel probleem. U kunt zonder moeite een nieuw stempelplaatje laten maken met de gewenste tekst en dit vervolgens probleemloos in de stempel plaatsen.

Met de Colop Classic 2008/P cijferbandstempel haalt u een betrouwbare en veelzijdige stempel in huis die perfect is voor dagelijks gebruik op kantoor, in magazijnen, administratie en vele andere situaties waar een duidelijke en professionele stempelafdruk vereist is.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.