• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Classic 2008 cijferstempel

Colop Classic 2008

Colop Classic Line 2008, cijferbandstempel 5 mm hoog, met 8 banden. Topkwaliteit.

37,51 Excl. btw
45,39 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Classic 2008 - Zelfinktende Cijferbandstempel met 8 banden

De Colop Classic 2008 is een hoogwaardige zelfinktende cijferbandstempel die moeiteloos voldoet aan uw stempelbehoeften. Met zijn robuuste constructie en innovatieve ontwerp biedt deze stempel een probleemloze en efficiënte oplossing voor het markeren van belangrijke data, nummers, en meer. Met een schrifthoogte van 5 mm en 8 banden, zorgt deze stempel voor duidelijke en consistente afdrukken.

 

Voordelen:

Duurzaam en stevig: De Colop Classic 2008 is gebouwd om lang mee te gaan. Het hoogwaardige materiaal garandeert een langdurige prestatie, waardoor het een betrouwbare metgezel is voor dagelijkse stempeltaken.

Zelfinktend gemak: Dankzij het ingebouwde inktkussen is het stempelproces moeiteloos en rommelvrij. Het inktkussen hoeft niet apart te worden bijgevuld en kan naar schatting 4.000 tot 7.000 afdrukken maken voordat het vervangen moet worden.

Eenvoudig te vervangen inktkussen: Wanneer het inktkussen uiteindelijk leeg is, is het vervangen ervan een fluitje van een cent. U kunt dit eenvoudig zelf doen, zonder gedoe of extra kosten voor professionele vervanging.

Veelzijdig en aanpasbaar: Met 8 banden en een schrifthoogte van 5 mm biedt deze cijferbandstempel voldoende aanpassingsmogelijkheden. U kunt verschillende combinaties van cijfers en data instellen om aan uw specifieke vereisten te voldoen.

Nauwkeurige afdrukken: De Colop Classic 2008 staat bekend om zijn nauwkeurige en heldere afdrukken. Elke afdruk is scherp en goed leesbaar, wat essentieel is bij het markeren van belangrijke informatie.

Tijd- en kostenbesparend: Door het gemak van zelfinktend en de duurzaamheid van de stempel, bespaart u niet alleen tijd bij het stempelen, maar ook op de lange termijn op inkt en vervangingskosten.

Met de Colop Classic 2008 kunt u met vertrouwen belangrijke data, nummers en andere informatie markeren, wetende dat u een betrouwbare, duurzame en handige stempel tot uw beschikking heeft. Deze cijferbandstempel zal zeker een waardevolle aanwinst zijn voor uw kantoor- of persoonlijke stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.