• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Classic 2000/WD

Colop Classic 2000/WD

Woord/datumstempel met verschillende (door te draaien) teksten. Afdrukhoogte: 4 mm

41,52 Excl. btw
50,24 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Classic 2000/WD - Zelfinktende Stempel met Doordraaibare Datum en Standaard Woorden

Teksten: BEANTWOORD BESTELD VERPAKT GEANULEERD GEBOEKT GECONTROLEERD AANGEMAAND GERETOURNEERD AFGELEVERD BETAALD VERZONDEN ONTVANGEN

Met de Colop Classic 2000/WD stempel haal je een veelzijdig en gebruiksvriendelijk kantoorhulpmiddel in huis. Deze zelfinktende stempel combineert een handige draaibare datumfunctie met een selectie van veelgebruikte standaard woorden. De afdrukhoogte van zowel de datum als de tekst is 4 mm, waardoor je een duidelijke en professionele afdruk krijgt op elk document. Of het nu gaat om administratieve taken, documentbeheer of postverwerking, deze stempel biedt een efficiënte oplossing voor uiteenlopende toepassingen.

 

Voordelen:

  • Eenvoudig in gebruik: Dankzij de doordraaibare datumfunctie en de standaard woorden is het stempelen met de Colop Classic 2000/WD een fluitje van een cent. Met een simpele beweging selecteer je de gewenste tekst en de juiste datum voor een snelle en nauwkeurige afdruk.
  • Verstelbaar ontwerp: De flexibiliteit van deze stempel is een enorme troef. Pas de datum aan naar wens en maak gebruik van de verschillende woorden om aan je specifieke behoeften te voldoen. Geen gedoe met meerdere stempels; dit alles-in-één-apparaat bespaart tijd en moeite.
  • Duurzame prestaties: Het ingebouwde inktkussentje gaat maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken mee, waardoor je langdurig kunt blijven stempelen zonder je zorgen te maken over het vervangen van het inktkussen. Dit zorgt voor een kostenefficiënte oplossing op de lange termijn.
  • Snelle levering: Bestel vandaag je eigen verstelbare stempel en profiteer van onze uitstekende service. Binnen 1 werkdag wordt de Colop Classic 2000/WD geleverd, zodat je direct aan de slag kunt met efficiënt en georganiseerd werken.
  • Onmisbaar op kantoor: Met essentiële woorden zoals "BEANTWOORD", "BESTELD", "GEANULEERD", "AANGEMAAND" en meer, is deze stempel een must-have voor elk kantoor of bedrijf. Het vergemakkelijkt communicatie, documentatie en tracking van belangrijke taken en processen.

Bestel nu je Colop Classic 2000/WD stempel en ervaar de moeiteloze en professionele manier van stempelen die je werkprocessen zal vereenvoudigen!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.