• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop 18012 cijferbandstempel

Colop 18012

Cijferbandstempel met 12 cijfers (0-9). Schrifthoogte 18 mm.

99,74 Excl. btw
120,69 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Cijferband Handstempel Colop 18012

Voor Haarscherpe Afdrukken met Ultieme Veelzijdigheid

De Colop 18012 Cijferband Handstempel biedt u een ongeëvenaarde precisie en flexibiliteit bij het markeren van belangrijke cijferreeksen. Met zijn 12 afzonderlijk doordraaibare cijfers, variërend van 0 tot 9 en inclusief symbolen zoals "/", "-" en ".", stelt deze stempel u in staat om moeiteloos aangepaste combinaties te creëren. Of het nu gaat om data, nummering of codering, deze stempel staat garant voor haarscherpe afdrukken die opvallen.

 

Productkenmerken Colop 18012 Cijferband:

  • Cijferbanden: 12 afzonderlijk roteerbare cijfers bieden veelzijdigheid bij het creëren van diverse numerieke combinaties.
  • Uitgebreid Bereik: De cijfers 0 tot 9 en extra symbolen (/ - .) zorgen voor een brede reeks afdrukmogelijkheden.
  • Schrifthoogte: Met een indrukwekkende schrifthoogte van 18 mm, zijn uw afdrukken duidelijk en gemakkelijk leesbaar.
  • Personalisatie-opties: Naast standaard cijfers, bieden we ook speciale banden met verschillende symbolen. Contacteer ons voor aangepaste offertes en mogelijkheden.
  • Stempelkussen: Voor optimale resultaten raden we het gebruik van een los stempelkussen aan. Kies uit ons assortiment stempelkussens en stempelinkten voor de beste afdrukresultaten.

 

Praktisch Advies:

Bij het kiezen van de juiste inkt en stempelkussen voor uw toepassing, is het van cruciaal belang om rekening te houden met de ondergrond waarop u de cijferstempel wilt gebruiken. De aard van het oppervlak bepaalt de ideale inkt en het geschikte stempelkussen voor een duurzame en scherpe afdruk.

Voor speciale symbolen of aangepaste banden, staat ons team voor u klaar om u te helpen met offertes en gepersonaliseerde oplossingen. Stuur ons een e-mail en wij zorgen ervoor dat uw stempel perfect aansluit op uw behoeften.

Kies voor de Colop 18012 Cijferband Handstempel en ervaar de ultieme combinatie van nauwkeurigheid, veelzijdigheid en duurzaamheid bij het markeren van belangrijke cijferreeksen. Maak vandaag nog indruk met uw afdrukken!

 

In deze stempel kunt u ook banden krijgen met andere speciale tekens. Stuur ons een mail indien u een ander teken wilt. Deze stempel met speciale tekens is nl 60% duurder dan de afgebeelde prijs.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.