• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop 18006 cijferbandstempel

Colop 18006

Cijferbandstempel met 6 cijfers (0-9). Schrifthoogte 18 mm.

48,08 Excl. btw
58,18 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Cijferband Handstempel Colop 18006: Perfecte Precisie voor Uw Afdrukken

De Cijferband Handstempel Colop 18006 biedt ongeëvenaarde veelzijdigheid en nauwkeurigheid voor al uw stempelbehoeften. Met de mogelijkheid om 6 afzonderlijk draaibare cijfers te gebruiken, kunt u moeiteloos aangepaste afdrukken maken met een scherpe en consistente afdrukhoogte van 18 mm. Deze stempel is ontworpen om aan uw specifieke vereisten te voldoen en zorgt voor professionele resultaten bij elke afdruk.

 

Kenmerken Colop 18006:

 • Handstempel Colop 18006 met 6 afzonderlijk draaibare cijfers (0-9 en speciale tekens: / - . ).
 • Schrifthoogte van 15 mm voor duidelijke en goed leesbare afdrukken.
 • Mogelijkheid om speciale tekens en aangepaste banden te verkrijgen; vraag een offerte aan voor uw specifieke behoeften.
 • Geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van datumstempels tot prijzen en coderingen.
 • Vereist een los stempelkussen voor gebruik, dat apart verkrijgbaar is.
 • U heeft de keuze uit verschillende stempelkussens en stempelinkten om aan te passen aan uw specifieke ondergrond en afdrukeisen.

 

Waarom Kiezen voor de Colop 18006 Cijferband Handstempel?

Deze stempel is de perfecte keuze voor iedereen die behoefte heeft aan nauwkeurige en consistente afdrukken met cijfers en speciale tekens. Of het nu gaat om administratieve taken, logistieke doeleinden of persoonlijk gebruik, de Colop 18006 biedt de flexibiliteit en precisie die u nodig heeft.

 

Let op: Als u behoefte heeft aan speciale tekens die niet beschikbaar zijn op de standaardband, neem dan contact met ons op voor een offerte op maat. We helpen u graag verder om ervoor te zorgen dat uw stempel aan al uw wensen voldoet.

Voor al uw stempelbehoeften biedt de Cijferband Handstempel Colop 18006 de perfecte combinatie van gebruiksgemak, precisie en aanpasbaarheid. Bestel vandaag nog en ontdek de voordelen van hoogwaardige stempelafdrukken! Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen.

 

In deze stempel kunt u ook banden krijgen met andere speciale tekens. Stuur ons een mail indien u een ander teken wilt. Deze stempel met speciale tekens is nl 60% duurder dan de afgebeelde prijs.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.