• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop 18004 cijferbandstempel

Colop 18004

Cijferbandstempel met 4 cijfers (0-9). Schrifthoogte 18 mm.

37,15 Excl. btw
44,95 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Cijferband Colop 18004: Handstempel met Doordraaibare Cijfers

Met de veelzijdige Cijferband Colop 18004 handstempel bent u verzekerd van nauwkeurige en professionele afdrukken. Deze stempel is ontworpen om aan al uw numerieke stempelbehoeften te voldoen, met vier afzonderlijk doordraaibare cijfers en een schrifthoogte van 15 mm. Of het nu gaat om datums, nummers of specifieke codes, deze stempel biedt u de flexibiliteit en precisie die u nodig heeft.

 

Productkenmerken Cijferband Colop 18004:

  • Handstempel met 4 cijfers (0-9 en / - . )
  • Doordraaibare cijfers voor eenvoudige aanpassing
  • Schrifthoogte van 15 mm voor duidelijke afdrukken
  • Mogelijkheid om banden met andere speciale tekens te verkrijgen
  • Geschikt voor diverse toepassingen: datums, nummering, codering en meer

 

Afdrukhoogte 18004 en Stempelkussen:

De afdrukhoogte van 15 mm maakt deze Cijferband Colop 18004 ideaal voor situaties waarin leesbaarheid van cruciaal belang is. Voor optimale resultaten is een goed gekozen stempelkussen van essentieel belang. Ons assortiment biedt verschillende stempelkussens en stempelinkten om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Het type ondergrond bepaalt welk stempelkussen en welke inkt het beste werken voor uw situatie.

 

Speciale Tekens in de Cijferband Colop 18004:

Naast de standaard cijfers 0 tot 9, kunt u deze handstempel ook aanpassen met andere speciale tekens die voor uw toepassing relevant zijn. Als u een specifiek teken nodig heeft dat niet in de standaardconfiguratie wordt weergegeven, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur ons een e-mail en vraag een offerte aan voor uw specifieke behoeften.

 

Met de Cijferband Colop 18004 haalt u een hoogwaardige handstempel in huis die uw stempelwerk efficiënter en professioneler maakt. Pas uw afdrukken aan, blijf georganiseerd en lever heldere, consistente resultaten met deze veelzijdige cijferbandstempel.

 

In deze stempel kunt u ook banden krijgen met andere speciale tekens. Stuur ons een mail indien u een ander teken wilt. Deze stempel met speciale tekens is nl 60% duurder dan de afgebeelde prijs.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.