• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop 15012 cijferbandstempel

Colop 15012

Cijferbandstempel met 12 cijfers (0-9). Schrifthoogte 15 mm.

81,19 Excl. btw
98,24 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Cijferband Handstempel Colop 15012

Doordraaibare Precisie voor Duidelijke Cijferafdrukken

De Cijferband Handstempel Colop 15012 is een hoogwaardige stempel die uitblinkt in veelzijdigheid en nauwkeurigheid. Met zijn 12 afzonderlijk doordraaibare cijfers, inclusief cijfers 0-9 en speciale tekens (/ - .), biedt deze stempel een uitstekende oplossing voor verschillende toepassingen waarbij duidelijke cijferafdrukken vereist zijn. De schrifthoogte van 15 mm zorgt voor duidelijk leesbare afdrukken, wat essentieel is voor professionele documenten.

 

Kenmerken Colop 15012 cijferbandstempel:

 • Hoogwaardige Cijferband Handstempel: De Colop 15012 is ontworpen met oog voor precisie en duurzaamheid, waardoor hij perfect is voor regelmatig gebruik.
 • 12 Doordraaibare Cijfers: Elke cijferband kan afzonderlijk worden ingesteld, waardoor u snel en gemakkelijk de gewenste cijfercombinaties kunt creëren.
 • Inclusief Speciale Tekens: Naast de cijfers 0-9 bevat de stempel ook speciale tekens (/ - .), waardoor u flexibiliteit hebt bij het maken van afdrukken.
 • Afdrukhoogte 15 mm: De afdrukken zijn duidelijk en gemakkelijk leesbaar, zelfs op documenten met kleinere lettertypen.
 • Uitbreidbaarheid: Deze stempel biedt de mogelijkheid om te kiezen voor banden met andere speciale tekens. Neem contact met ons op voor aangepaste offertes.

 

Aanvullende Vereisten Colop 15012:

 • Stempelkussen: Om de stempel te gebruiken, hebt u een stempelkussen nodig. We bieden een scala aan stempelkussens om aan uw behoeften te voldoen.
 • Stempelinkten: Kies de juiste stempelinkt op basis van het oppervlak waarop u de cijferstempel wilt afdrukken. Verschillende ondergronden vereisen verschillende inktkeuzes.
 • Aangepaste Speciale Tekens: Indien u specifieke speciale tekens nodig heeft die niet standaard aanwezig zijn op de cijferband, stuur ons dan een e-mail voor een offerte op maat.

 

De Cijferband Handstempel Colop 15012 is een betrouwbare en veelzijdige keuze voor iedereen die nauwkeurige en duidelijke cijferafdrukken nodig heeft. Of het nu gaat om administratieve taken, boekhouding, inventarisbeheer of andere toepassingen, deze stempel biedt consistent uitstekende resultaten. Bestel vandaag nog en ervaar de precisie en efficiëntie van de Colop 15012.

 

Let op: Voor aangepaste tekens en offertes, neem contact met ons op via e-mail.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.