• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop 15010 cijferbandstempel

Colop 15010

Cijferbandstempel met 10 cijfers (0-9). Schrifthoogte 15 mm.

64,89 Excl. btw
78,52 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Krachtige Cijferband Handstempel Colop 15010

Nauwkeurigheid in Veelvoud

De Colop 15010 Cijferband Handstempel biedt u een veelzijdige en efficiënte oplossing voor al uw stempelbehoeften. Met zijn robuuste constructie en doordraaibare cijferbanden levert deze stempel consistente en duidelijke afdrukken. Of u nu cijfers, slashes (/), of punten (.) nodig hebt, deze stempel heeft het allemaal. Met een indrukwekkende afdrukhoogte van 15 mm zorgt hij ervoor dat uw boodschap helder en professioneel wordt overgebracht.

 

Kenmerken Colop 15010 Cijferband:

 • Cijferbanden met Nauwkeurigheid: Deze handstempel is uitgerust met 10 afzonderlijke cijferbanden (0-9 en / - . ), die u eenvoudig kunt draaien en aanpassen aan uw specifieke behoeften.
 • Duurzaam en Betrouwbaar: De stempel is vervaardigd met aandacht voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, wat resulteert in consistent hoogwaardige afdrukken keer op keer.
 • Afdrukhoogte van 15 mm: Met een opvallende afdrukhoogte van 15 mm kunt u er zeker van zijn dat uw boodschap de aandacht trekt en gemakkelijk leesbaar is.
 • Aanpasbaar aan Uw Vereisten: Deze cijferband stempel is niet alleen beperkt tot cijfers, maar kan ook worden aangepast met andere speciale tekens. Als u een specifiek teken nodig heeft, neem dan contact met ons op via e-mail voor een offerte op maat.
 • Stempelkussen Nodig: Houd er rekening mee dat een stempelkussen apart moet worden aangeschaft om deze stempel te gebruiken. We bieden een reeks stempelkussens en stempelinkten aan, zodat u de perfecte combinatie kunt kiezen voor uw afdrukbehoeften.
 • Let op de Ondergrond: De keuze van de inkt en het stempelkussen hangt af van de ondergrond waarop u wilt stempelen. Zorg ervoor dat u de juiste combinatie kiest voor een optimale afdrukkwaliteit.

 

Voeg een professionele en georganiseerde touch toe aan uw documenten, papieren en materialen met de veelzijdige Colop 15010 Cijferband Handstempel. Bestel vandaag nog en ervaar de precisie en gemak die deze stempel te bieden heeft.

 

Neem contact met ons op via e-mail voor eventuele vragen of verzoeken voor speciale tekens. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte stempeloplossing voor uw behoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.