• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop 12008 Cijferbandstempel

Colop 12008

Cijferbandstempel met 8 cijfers (0-9). Schrifthoogte 12 mm

51,95 Excl. btw
62,86 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Cijferband Colop 12008: Robuuste Handstempel voor Duidelijke Cijferafdrukken

De Cijferband Colop 12008 is een hoogwaardige handstempel die ontworpen is om nauwkeurige en leesbare cijferafdrukken te creëren. Met zijn 8 afzonderlijk doordraaibare cijfers biedt deze stempel u maximale flexibiliteit bij het markeren van nummers en datums. Of u nu werkt aan administratieve taken, inventarisbeheer of documentcontrole, deze stempel is een betrouwbare metgezel voor uw dagelijkse stempelbehoeften.

 

Belangrijkste Kenmerken Colop 12008:

Cijferband Handstempel: De Colop 12008 is uitgerust met 8 cijfers, variërend van 0 tot 9 en inclusief de symbolen / - ., waardoor u verschillende combinaties kunt maken voor diverse toepassingen.

 

Verstelbare Afdrukhoogte: Met een indrukwekkende afdrukhoogte van 12 mm zorgt deze stempel voor duidelijk leesbare afdrukken, zelfs op kleinere documenten.

 

Maatwerk Opties: Voor extra veelzijdigheid biedt deze stempel de mogelijkheid om speciale tekens toe te voegen aan de cijferbanden. Neem contact met ons op voor aangepaste tekens en vraag een offerte aan.

 

Stempelkussen Vereist: Om de perfecte afdruk te garanderen, raden we aan om een los stempelkussen te gebruiken in combinatie met de Colop 12008. We bieden een reeks stempelkussens en stempelinkten aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

 

Belangrijke Opmerking: De keuze van het stempelkussen en de stempelinkt is cruciaal voor een optimale afdruk op basis van de ondergrond waarop u stempelt. Zorg ervoor dat u de juiste keuze maakt op basis van het materiaal om heldere en duurzame resultaten te bereiken.

Investeer in de Cijferband Colop 12008 en verhoog de efficiëntie van uw werkprocessen met duidelijke, professionele stempelafdrukken. Neem nu contact met ons op en ontdek hoe deze handstempel uw dagelijkse taken kan vereenvoudigen.

Voor speciale verzoeken of gepersonaliseerde tekens, stuur ons een e-mail en vraag een offerte aan.

 

Specificaties:

 • Model: Colop 12008
 • Aantal Cijfers: 8 (0-9 en / - .)
 • Schrifthoogte: 12 mm
 • Maatwerk Opties: Ja, vraag een offerte aan
 • Stempelkussen: Vereist, apart verkrijgbaar
 • Aanvullende Stempelkussens en Stempelinkten: Beschikbaar
 • Ondergrondafhankelijke Inktkeuze: Ja, zorgvuldig selecteren voor optimale resultaten

Bestel nu uw Cijferband Colop 12008 en zet in op duidelijke, georganiseerde stempelafdrukken voor elke situatie!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.