• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop 09012 cijferbandstempel

Colop 09012

Colop Cijferbandstempel met 12 cijfers (0-9). Afdrukhoogte 9 mm.

36,89 Excl. btw
44,64 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Handstempel Colop 09012: Doordraaibare Cijferband met 12 Cijfers (0-9 en / - .)

De Colop 09012 handstempel is een veelzijdig hulpmiddel voor nauwkeurige nummering en codering. Met zijn 12 afzonderlijk doordraaibare cijfers, inclusief numerieke cijfers (0-9) en enkele speciale tekens (/ - .), biedt deze stempel u de flexibiliteit om verschillende reeksen en patronen te creëren. De schrifthoogte van 9 mm zorgt ervoor dat uw afdrukken duidelijk leesbaar zijn, zelfs op kleinere oppervlakken.

 

Kenmerken:

Cijferbanden: De stempel is uitgerust met 12 cijferbanden die individueel kunnen worden gedraaid, waardoor u eenvoudig verschillende nummerreeksen kunt samenstellen.

 

Speciale Tekens: Naast numerieke cijfers bevat de cijferband ook enkele speciale tekens (/ - .), waardoor u meer flexibiliteit hebt bij het markeren of coderen van informatie.

 

Afdrukhoogte 9 mm: De afdrukhoogte van 9 mm zorgt voor duidelijke en leesbare afdrukken, zelfs op kleine oppervlakken.

 

Aanpasbaarheid: Voor situaties waarin u andere speciale tekens nodig hebt, bieden we de mogelijkheid om aangepaste banden aan te vragen. Neem contact met ons op via e-mail voor een offerte op maat.

 

Compatibiliteit: Deze handstempel vereist een apart stempelkussen voor gebruik. We bieden een scala aan stempelkussens en stempelinkten die passen bij uw specifieke behoeften. Houd rekening met de ondergrond waarop u wilt afdrukken, omdat dit de keuze van stempelinkt en stempelkussen beïnvloedt.

Of u nu datacodes, serienummers, prijzen of andere informatie moet markeren, de Colop 09012 handstempel met doordraaibare cijferbanden is uw betrouwbare partner voor nauwkeurige en consistente afdrukken.

Voor speciale tekens of verdere aanpassingen, neem gerust contact met ons op via e-mail. Wij helpen u graag verder met een op maat gemaakte oplossing voor uw stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.