• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Cijferbandstempel 8 banden - 9mm

Colop 09008

Cijferbandstempel met 8 cijfers (0-9). Schrifthoogte 9 mm

20,24 Excl. btw
24,49 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Cijferband Colop 09008 Hand/cijferbandstempel

Flexibiliteit en Duidelijkheid in Cijferafdrukken

De Cijferband Colop 09008 handstempel is een veelzijdig instrument voor nauwkeurige en professionele cijferafdrukken. Met de mogelijkheid om afzonderlijke cijfers moeiteloos te draaien, biedt deze stempel u de controle en precisie die u nodig heeft bij het markeren van documenten, formulieren en meer. De schrifthoogte van 9 mm zorgt voor een duidelijke en goed leesbare afdruk, waardoor uw boodschap helder overkomt.

 

Kenmerken Colop 09008:

  • Handstempel met 8 afzonderlijk draaibare cijfers.
  • Afdrukhoogte van 9 mm voor optimale leesbaarheid.
  • Mogelijkheid om extra banden met speciale tekens toe te voegen (neem contact op voor offerte).
  • Geschikt voor cijfers 0-9 en tekens / - .
  • Vereist een apart stempelkussen voor gebruik.

 

Voordelen Colop 09008:

Flexibiliteit in Afdrukken: De draaibare cijferbanden bieden u de mogelijkheid om snel en eenvoudig verschillende cijfercombinaties te creëren, wat ideaal is voor het markeren van datums, getallen en meer.

Duidelijke Communicatie: Met een schrifthoogte van 9 mm zorgt deze handstempel voor heldere en goed leesbare afdrukken, waardoor uw berichten duidelijk overkomen bij lezers.

Aanpasbare Tekens: Naast de standaard cijfers en tekens, kunt u aanvullende banden met speciale tekens toevoegen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie en offerteaanvragen.

Veelzijdige Toepassingen: Of u nu documenten archiveert, formulieren invult of materiaal markeert, deze cijferband handstempel biedt de veelzijdigheid die u nodig heeft voor diverse taken.

 

Opmerking:

Bij de keuze van het stempelkussen en de stempelinkt is het belangrijk om rekening te houden met de ondergrond waarop u de cijferstempel wilt gebruiken. De ondergrond beïnvloedt de keuze van inkt en stempelkussen. Wij bieden een scala aan stempelkussens en stempelinkten om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

 

Voor vragen over dit product of voor het aanvragen van een offerte voor speciale tekens, neem gerust contact met ons op via e-mail. Ons team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw afdrukbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.